Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Klantervaringen

 • Van het een op het andere moment waren al mijn bestanden van mijn externe schijf verdwenen. Onder andere al onze muziek en foto’s stonden op die schijf. We hebben EenvoudPC gebeld om naar de schijf te kijken. Uiteindelijk heeft de monteur er voor gezorgd dat een groot deel van onze bestanden weer terug is gevonden. Jammer dat niet alles gered kon worden maar we waren bang alle bestanden kwijt te raken en dat is gelukkig niet gebeurd.

  mevr. bakkeruit Roelofarendsveen op 8 juni 2013
 • Toen ik op een morgen mijn pc wilde starten werd ik verrast met een scherm waarop stond dat ik 100 euro moest betalen om de computer en mijn bestanden te ontgrendelen. Toen ik zag dat het met giftcards betaald moest worden vertrouwde ik het niet meer en heb ik eenvoudPc gebeld. Dezelfde morgen is er nog een monteur naar mijn computer komen kijken en had hem binnen een half uur ontgrendeld. Daarna heb ik geen problemen meer gehad. Goede service dus!

  mevr. Vogel uit Tilburg op 2 februari 2014
 • Mijn computer had veel problemen waar ik zelf niet uit kon komen. Na het bellen met Eenvoudpc kwam monteur Robin langs en heeft het snel voor me opgelost, een absolute aanrader en een vervolgafspraak om mijn netwerk te komen controleren is ook al gemaakt.

  dhr. Bastiaansuit Den Haag op 13 December 2017
 • Ik had zaterdag bij het opstarten van mijn computer ineens een blauw scherm. Ik belde met EenvoudPC, omdat ik bang was dat mijn belangrijke gegevens verloren zouden gaan. Maar dankzij de hulp van Robin werkt alles weer naar behoren.

  dhr. Boonstra uit Haarlem op 21 augustus 2016
 • Fijn dat er zo snel iemand kwam, ik was volledig onthand en ik ben erg afhankelijk van mijn laptop.

  Dhr. Koksmauit Leiden op 28 juni 2018
 • Mijn printer wilde niet printen en aan de inkt cartridges lag het niet. Na het bellen van EenvoudPc was er gelijk een monteur die het voor een lage prijs aan huis heeft opgelost, fijn!

  Mevr. van Dorstuit Sassenheim op 11 september 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.