Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

  • Van de week heb ik gebeld omdat mijn toetsenbord kapot was. 2 uur later kwam Basel langs en adviseerde me om ook de binnenkant van mij laptop schoon te maken en nieuwe koelpasta aan te brengen. Mijn laptop werd veel te heet. Die zelfde avond kwam hij hem weer terug brengen en hij was helemaal schoongemaakt waardoor hij nu beter en sneller werkt. Bedankt Basel!

    Mevr. Ossevoortuit Amsterdam op 12 oktober 2018
  • Mijn laptop startte niet meer op ik kreeg geen beeld en kon niets meer doen. EenvoudPc kwam binnen een paar uur langs, de laptop werd open geschroefd en stofvrij gemaakt. Nadat de laptop weer in elkaar werd gezet startte die meteen weer op, heel erg bedankt Marco voor deze goede snelle service!

    Mevr. Vermeeruit Wassenaar op 3 oktober 2018
  • Gister gebeld en volgens afspraak vandaag hersteld. De desktop werkte niet meer zoals ik gewend was en ik kon niet ontdekken wat en waar het probleem zat.
    Gelukkig was Robert (veel) beter op de hoogte van de werking van computers. Het is hem gelukt om de computer weer als nieuw te laten werken.
    Zijn mijn vrouw en ik heel blij mee. Goed gedaan Robert. En zoals afgesproken kan ik jullie altijd altijd benaderen als er vragen of problemen zijn. TOP.

    Dhr. van der Leekuit Leiden op 20 februari 2019
  • Wij zijn uiterst tevreden met EenvoudPC, wij zijn een bedrijf met 9 man op kantoor en hebben geen eigen IT-er, maar dit wordt met Ronald prima opgelost. Wij sturen een appje en vaak komt hij dezelfde dag nog langs om het probleem op te lossen. Prima service!!!

    NPSuit Rotterdam op 5 december 2018
  • Uitmuntende ervaring vandaag met Aleksandr. Vakman in top !! Zeer klantvriendelijk en een prettig persoon in omgang. Mijn desktop PC weer volledig werkend gekregen, mijn mobiel aan de printers gekoppeld, PC schoongemaakt intern en vele software goed ingesteld en gefinetuned. Ben hem zeer erkentelijk en absolute aanrader als zeer kundig.

    Ook het eerste contact met de eigenaar was heel correct en afspraak ook keurig nagekomen. Dat alles voor een zeer redelijke prijs vooraf standaard overeen gekomen.

    Veel succes toegewenst,

    Sjaak.

    Sjaak uit den Haaguit Rotterdam op 1 januari 2019
  • Mijn computer deed al enige tijd vreemd, zo vergat hij vaak de tijd en moest ik hem af en toe opnieuw opstarten. Op een gegeven moment wilde hij helemaal niet meer starten. Ik belde eenvoudPC en binnen twee uur stond er een monteur op de stoep. Hij zag binnen enkele minuten wat het probleem was. In de computer zat een batterijtje wat vervangen moest worden. Na een half uurtje was de klus klaar en kon ik eindelijk de computer weer gebruiken. Al mijn bestanden stonden er gewoon nog op, en dat terwijl ik bang was dat de computer helemaal stuk was. Top service van eenvoudPC dus!

    Wanda uit Alphen aan de Rijn op 6 mei 2013

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.