Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-zaterdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

  • Afgelopen weekend door Ronald een refurbished i3 desktop laten installeren en uiteindelijk ook met een SSD van 240 GB. Zeer aan te bevelen, goede service en scherpe prijs. Dankje Eenvoudpc

    Dhr. Meijeruit Woerden op 11 oktober 2018
  • Gister Anna op de zaak gehad omdat mijn computer niet goed meer wilde opstarten en rare kuren vertoonde. Zij kwam er achter dat de harde schijf het aan het begeven was, heeft mij goed geadviseerd en de nodige reparaties uitgevoerd. Gelukkig zijn is alle data gered! Alles werkt weer prima, bedankt Anna!

    Mevr. Elisabethuit Utrecht op 05 januari 2019
  • Fijn dat er zo snel iemand kwam, ik was volledig onthand en ik ben erg afhankelijk van mijn laptop.

    Dhr. Koksmauit Leiden op 28 juni 2018
  • Mijn laptop startte niet meer op ik kreeg geen beeld en kon niets meer doen. EenvoudPc kwam binnen een paar uur langs, de laptop werd open geschroefd en stofvrij gemaakt. Nadat de laptop weer in elkaar werd gezet startte die meteen weer op, heel erg bedankt Marco voor deze goede snelle service!

    Mevr. Vermeeruit Wassenaar op 3 oktober 2018
  • ze komen vlug, verhelpen tot nu toe al mijn problemen, ‘k had nu hele vreemde dingen die gebeurde op m’n scherm, bleek m’n muis te zijn,
    direct een andere muis, probleem opgelost. prima ervaringen.

    Mevr. van der Leedenuit Dordrecht op 4 februari 2019
  • Ik kreeg last van een vastlopende oude computer en na herinstallatie van windows 10 miste ik een aantal wachtwoorden e.d. Met behulp van Robert Herben kreeg ik het apparaat weer aan de praat. Daar het al een oud beestje was heb ik meteen besloten een vervanging te laten regelen.
    Ik zit nu voor een mooi apparaat dat door Robert Herben weer als nieuw is ingericht en als een trein loopt.
    Kortom ik ben erg blij hiermee en dankbaar voor de snelle en adequate hulp van Eenvoud pc.
    Goed gedaan.
    groet
    Ton Cremers

    Dhr. CremersUit Leiderdorp op 12 februari 2019

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.