Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse
Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15 voorrijkosten.

Betaling achteraf

Betaal nadat de klus geklaard is.

Klantervaringen

Klantervaringen

 • Ik had zaterdag bij het opstarten van mijn computer ineens een blauw scherm. Ik belde met EenvoudPC, omdat ik bang was dat mijn belangrijke gegevens verloren zouden gaan. Maar dankzij de hulp van Robin werkt alles weer naar behoren.

  dhr. Boonstra uit Haarlem op 21 augustus 2016
 • Toen ik op een morgen mijn pc wilde starten werd ik verrast met een scherm waarop stond dat ik 100 euro moest betalen om de computer en mijn bestanden te ontgrendelen. Toen ik zag dat het met giftcards betaald moest worden vertrouwde ik het niet meer en heb ik eenvoudPC gebeld. Dezelfde morgen is er nog een monteur naar mijn computer komen kijken en had hem binnen een half uur ontgrendeld. Daarna heb ik geen problemen meer gehad. Goede service dus!

  mevr. Vogel uit Tilburg op 2 februari 2014
 • Monteur Ronald heeft me een uitstekende refurbished computer geleverd en daarbij de gegevens van de oude computer overgezet, alles voor 350 euro, een echte aanrader! Bedankt.

 • Bedankt voor de prima hulp bij het installeren van de nieuwe software en het herstellen van mijn citrix verbinding. Ik raad jullie bij iedereen aan als het gaat om professionele hulp aan huis voor alle voorkomende pc & laptop problematiek.

  dhr. Kaschubinsky uit 's Gravenzande op 11 februari 2014
 • Van het een op het andere moment waren al mijn bestanden van mijn externe schijf verdwenen. Onder andere al onze muziek en foto’s stonden op die schijf. We hebben EenvoudPC gebeld om naar de schijf te kijken. Uiteindelijk heeft de monteur er voor gezorgd dat een groot deel van onze bestanden weer terug is gevonden. Jammer dat niet alles gered kon worden maar we waren bang alle bestanden kwijt te raken en dat is gelukkig niet gebeurd.

  mevr. bakkeruit Roelofarendsveen op 8 juni 2013
 • Mijn computer deed al enige tijd vreemd, zo vergat hij vaak de tijd en moest ik hem af en toe opnieuw opstarten. Op een gegeven moment wilde hij helemaal niet meer starten. Ik belde eenvoudPC en binnen twee uur stond er een monteur op de stoep. Hij zag binnen enkele minuten wat het probleem was. In de computer zat een batterijtje wat vervangen moest worden. Na een half uurtje was de klus klaar en kon ik eindelijk de computer weer gebruiken. Al mijn bestanden stonden er gewoon nog op, en dat terwijl ik bang was dat de computer helemaal stuk was. Top service van eenvoudPC dus!

  Wanda uit Alphen aan de Rijn op 6 mei 2013

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.