Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

  • Mijn 4 jaar oude desktop startte sinds een aantal maanden traag op. Na het bellen van een medewerker van EenvoudPc kon er snel een afspraak worden ingepland en was het advies om voor 60 euro een SSD in te bouwen zodat de opstartsnelheid flink omhoog ging (binnen 6 seconden is mijn computer nu opgestart). Een SSD in plaats van een ouderwetse harde schijf is zeer aan te bevelen.

    Dhr. Meijndersuit Utrecht op 26 september 2018
  • Hierbij wil ik jullie bedanken voor de snelle en goede service. Mijn computer gaf aan dat de schijf geen ruimte meer bevatte en zelf kwam ik er niet goed achter, wat nu zoveel ruimte innam. Jullie specialist heeft mij laten zien wat het probleem is en ook uitlegd wat ik in het vervolg kan doen. Dit deed zij op een prettige manier. Mijn dank hiervoor.

    mevr. Plaatuit Hilversum op 13 januari 2019
  • Mijn computer deed al enige tijd vreemd, zo vergat hij vaak de tijd en moest ik hem af en toe opnieuw opstarten. Op een gegeven moment wilde hij helemaal niet meer starten. Ik belde eenvoudPC en binnen twee uur stond er een monteur op de stoep. Hij zag binnen enkele minuten wat het probleem was. In de computer zat een batterijtje wat vervangen moest worden. Na een half uurtje was de klus klaar en kon ik eindelijk de computer weer gebruiken. Al mijn bestanden stonden er gewoon nog op, en dat terwijl ik bang was dat de computer helemaal stuk was. Top service van eenvoudPC dus!

    Wanda uit Alphen aan de Rijn op 6 mei 2013
  • Ik wil even een compliment aan de monteur,  die nu eindelijk mijn computer weer goed aan de praat heeft gekregen.

    Hij werkt nu naar behoren.

    Bij voorbaat dank.

    Dhr. Willemsuit Amsterdam op 27 november 2018
  • Mijn computer had veel problemen waar ik zelf niet uit kon komen. Na het bellen met Eenvoudpc kwam monteur Robin langs en heeft het snel voor me opgelost, een absolute aanrader en een vervolgafspraak om mijn netwerk te komen controleren is ook al gemaakt.

    dhr. Bastiaansuit Den Haag op 13 December 2017
  • mijn 11 jaar oude desktop was niet meer te repareren. Via EenvoudPc een refurbished Dell desktop aangeschaf voor maar 200 euro, het overzetten van de gegevens kostte nog ongeveer 80 euro erbij, voor rond de 280 euro helemaal up-to-date en heb ik een snellere computer dan wie dan dan ook. Geweldig!

    Dhr. Thiemenuit Papendrecht op 22 mei 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.