Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Klantervaringen

 • Door internetproblemen en opstarten was de pc erg traag en erg vuil met stof. In overleg met Rob heeft hij een SSD in pc gezet en alles netjes in orde gemaakt. De pc werkt weer als nieuw, dus goede en snelle service. Bij herhaalde problemen weet ik eenvoud pc te vinden.

  Met vriendelijke groet, dhr T Brans.

  Dhr. Bransuit Rotterdam op 20 februari 2019
 • Gister Anna op de zaak gehad omdat mijn computer niet goed meer wilde opstarten en rare kuren vertoonde. Zij kwam er achter dat de harde schijf het aan het begeven was, heeft mij goed geadviseerd en de nodige reparaties uitgevoerd. Gelukkig zijn is alle data gered! Alles werkt weer prima, bedankt Anna!

  Mevr. Elisabethuit Utrecht op 05 januari 2019
 • Wij zijn uiterst tevreden met EenvoudPC, wij zijn een bedrijf met 9 man op kantoor en hebben geen eigen IT-er, maar dit wordt met Ronald prima opgelost. Wij sturen een appje en vaak komt hij dezelfde dag nog langs om het probleem op te lossen. Prima service!!!

  NPSuit Rotterdam op 5 december 2018
 • Mijn printer wilde niet printen en aan de inkt cartridges lag het niet. Na het bellen van EenvoudPc was er gelijk een monteur die het voor een lage prijs aan huis heeft opgelost, fijn!

  Mevr. van Dorstuit Sassenheim op 11 september 2018
 • Ik had zaterdag bij het opstarten van mijn computer ineens een blauw scherm. Ik belde met EenvoudPC, omdat ik bang was dat mijn belangrijke gegevens verloren zouden gaan. Maar dankzij de hulp van Robin werkt alles weer naar behoren.

  dhr. Boonstra uit Haarlem op 21 augustus 2016
 • Ik wil even doorgeven dat ik heel goed ben geholpen,met mijn klachten.Het was erg vriendelijk en het ging heel gemoedelijk.Dus ben ik nu heel erg blij ,zeker omdat het niet mijn fout is geweest ,maar het weer. Ik kan nu mijn mails weer lezen.

  BEDANKT

  Dhr. Schoutenuit Amsterdam op 6 december 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.