Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

 • Afgelopen weekend door Ronald een refurbished i3 desktop laten installeren en uiteindelijk ook met een SSD van 240 GB. Zeer aan te bevelen, goede service en scherpe prijs. Dankje Eenvoudpc

  Dhr. Meijeruit Woerden op 11 oktober 2018
 • Mijn laptop startte niet meer op ik kreeg geen beeld en kon niets meer doen. EenvoudPc kwam binnen een paar uur langs, de laptop werd open geschroefd en stofvrij gemaakt. Nadat de laptop weer in elkaar werd gezet startte die meteen weer op, heel erg bedankt Marco voor deze goede snelle service!

  Mevr. Vermeeruit Wassenaar op 3 oktober 2018
 • Mijn 4 jaar oude desktop startte sinds een aantal maanden traag op. Na het bellen van een medewerker van EenvoudPc kon er snel een afspraak worden ingepland en was het advies om voor 60 euro een SSD in te bouwen zodat de opstartsnelheid flink omhoog ging (binnen 6 seconden is mijn computer nu opgestart). Een SSD in plaats van een ouderwetse harde schijf is zeer aan te bevelen.

  Dhr. Meijndersuit Utrecht op 26 september 2018
 • Ik had o.a. problemen met chrome en andere functies kon ik soms gebruiken en dan weer niet. EenvoudPC gebeld en dezelfde dag een vriendelijke monteur aan huis, die mij wat opties voorstelde. Hij legde alles uit; hoe, wat en waarom. Ronald is een kundig iemand waardoor je vertrouwen krijgt. Na de positieve ervaring en alles werkend achterlatend geef ik graag aan vrienden door om bij problemen EenvoudPC te bellen! Nogmaals dank Ronald.

  mevr. Simpelaaruit Gouda op 19 november 2018
 • Gister Anna op de zaak gehad omdat mijn computer niet goed meer wilde opstarten en rare kuren vertoonde. Zij kwam er achter dat de harde schijf het aan het begeven was, heeft mij goed geadviseerd en de nodige reparaties uitgevoerd. Gelukkig zijn is alle data gered! Alles werkt weer prima, bedankt Anna!

  Mevr. Elisabethuit Utrecht op 05 januari 2019
 • Mijn Internet van mijn desktop haperde dus besloot ik EenvoudPc te bellen. Binnen een half uur was er een monteur en heeft met een nieuwe netwerkkaart het probleem snel verholpen.

  Dhr Labrujereuit Zwijndrecht op 11 juli 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.