Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

  • Gisteren langs geweest bij Paul en een fijne laptop gekocht, er was voldoende keuze en voor een meerprijs is m’n data overgezet van m’n oude laptop naar de nieuwe.

    Fam, den Engelsmanuit Voorschoten op 31 oktober 2019
  • Ik wil even doorgeven dat ik heel goed ben geholpen,met mijn klachten.Het was erg vriendelijk en het ging heel gemoedelijk.Dus ben ik nu heel erg blij ,zeker omdat het niet mijn fout is geweest ,maar het weer. Ik kan nu mijn mails weer lezen.

    BEDANKT

    Dhr. Schoutenuit Amsterdam op 6 december 2018
  • Mijn printer wilde niet printen en aan de inkt cartridges lag het niet. Na het bellen van EenvoudPc was er gelijk een monteur die het voor een lage prijs aan huis heeft opgelost, fijn!

    Mevr. van Dorstuit Sassenheim op 11 september 2018
  • Van de week heb ik gebeld omdat mijn toetsenbord kapot was. 2 uur later kwam Basel langs en adviseerde me om ook de binnenkant van mij laptop schoon te maken en nieuwe koelpasta aan te brengen. Mijn laptop werd veel te heet. Die zelfde avond kwam hij hem weer terug brengen en hij was helemaal schoongemaakt waardoor hij nu beter en sneller werkt. Bedankt Basel!

    Mevr. Ossevoortuit Amsterdam op 12 oktober 2018
  • Mijn 4 jaar oude desktop startte sinds een aantal maanden traag op. Na het bellen van een medewerker van EenvoudPc kon er snel een afspraak worden ingepland en was het advies om voor 60 euro een SSD in te bouwen zodat de opstartsnelheid flink omhoog ging (binnen 6 seconden is mijn computer nu opgestart). Een SSD in plaats van een ouderwetse harde schijf is zeer aan te bevelen.

    Dhr. Meijndersuit Utrecht op 26 september 2018
  • Door internetproblemen en opstarten was de pc erg traag en erg vuil met stof. In overleg met Rob heeft hij een SSD in pc gezet en alles netjes in orde gemaakt. De pc werkt weer als nieuw, dus goede en snelle service. Bij herhaalde problemen weet ik eenvoud pc te vinden.

    Met vriendelijke groet, dhr T Brans.

    Dhr. Bransuit Rotterdam op 20 februari 2019

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.