Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

 • Van de week heb ik gebeld omdat mijn toetsenbord kapot was. 2 uur later kwam Basel langs en adviseerde me om ook de binnenkant van mij laptop schoon te maken en nieuwe koelpasta aan te brengen. Mijn laptop werd veel te heet. Die zelfde avond kwam hij hem weer terug brengen en hij was helemaal schoongemaakt waardoor hij nu beter en sneller werkt. Bedankt Basel!

  Mevr. Ossevoortuit Amsterdam op 12 oktober 2018
 • Mijn outlook wilde niet meer starten: ik had gmail en webmail gekoppeld, en kon niet mailen naar andere webmail adressen. Basel van Eenvoud PC heeft geduldig en vriendelijk gepuzzeld tot het allemaal weer liep en heeft mij op deze zondag voor kerst super blij gemaakt! Groetjes van Chris Grijns uit Amsterdam.

  Mevr. Grijnsuit Amsterdam op 23 december 2018
 • Het probleem met onze laptop werd gedetecteerd en opgelost door de heer Basel. Onze complimenten voor uw medewerker, hij is snel, vakkundig en klantvriendelijk, een aanrader.

  Fam. Dekkersuit Almere op 6 april 2019
 • Mijn laptop startte niet meer op ik kreeg geen beeld en kon niets meer doen. EenvoudPc kwam binnen een paar uur langs, de laptop werd open geschroefd en stofvrij gemaakt. Nadat de laptop weer in elkaar werd gezet startte die meteen weer op, heel erg bedankt Marco voor deze goede snelle service!

  Mevr. Vermeeruit Wassenaar op 3 oktober 2018
 • Vanmiddag een bezoek gehad van een medewerker van jullie, Anna. Dacht dat het een voeding probleem was, bleek echter een slechte connectie van de 24 pin moederboard plug. Anna heeft dit zeer snel kunnen oplossen, TOP. Ben zeer tevreden hoe snel dit opgelost is Nogmaals mijn dank Anna

  Dhr. Wolduit Utrecht op 4 januari 2019
 • Wat een goede service! Heel snel geholpen, aan huis, niet duur en vakkundig. De reparateur Basel is erg vriendelijk en heeft zich ingezet om een oplossing te vinden, voor iets wat niet helemaal verholpen kon worden. Echt top, meer dan 5 sterren.

  Dhr. Doewesuit Muiden op 21 november 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.