Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

 • Bedankt voor de prima hulp bij het installeren van de nieuwe software en het herstellen van mijn citrix verbinding. Ik raad jullie bij iedereen aan als het gaat om professionele hulp aan huis voor alle voorkomende pc & laptop problematiek.

  dhr. Kaschubinsky uit 's Gravenzande op 11 februari 2014
 • Mijn PC was volledig gecrased na een windows update. Binnen twee uur stond er iemand op de stoep. Basel heeft al mijn bestanden gerecovered en een schone install gedaan. Echt fantastisch zo snel en aardig en professioneel. Thanx!

  Mevr. Ten Veldenuit Amsterdam op 1 december 2018
 • Ik kreeg last van een vastlopende oude computer en na herinstallatie van windows 10 miste ik een aantal wachtwoorden e.d. Met behulp van Robert Herben kreeg ik het apparaat weer aan de praat. Daar het al een oud beestje was heb ik meteen besloten een vervanging te laten regelen.
  Ik zit nu voor een mooi apparaat dat door Robert Herben weer als nieuw is ingericht en als een trein loopt.
  Kortom ik ben erg blij hiermee en dankbaar voor de snelle en adequate hulp van Eenvoud pc.
  Goed gedaan.
  groet
  Ton Cremers

  Dhr. CremersUit Leiderdorp op 12 februari 2019
 • Afgelopen weekend door Ronald een refurbished i3 desktop laten installeren en uiteindelijk ook met een SSD van 240 GB. Zeer aan te bevelen, goede service en scherpe prijs. Dankje Eenvoudpc

  Dhr. Meijeruit Woerden op 11 oktober 2018
 • Mijn laptop startte niet meer op ik kreeg geen beeld en kon niets meer doen. EenvoudPc kwam binnen een paar uur langs, de laptop werd open geschroefd en stofvrij gemaakt. Nadat de laptop weer in elkaar werd gezet startte die meteen weer op, heel erg bedankt Marco voor deze goede snelle service!

  Mevr. Vermeeruit Wassenaar op 3 oktober 2018
 • Beste vrienden

  Hierbij wil ik mijn complimenten geven aan Ronald, de monteur van eenvoudpc, daar hij op een professionele manier mijn laptop weer aan de praat heb gekregen, ik ben zeer tevreden over de snelle service, en de prettige manier van samenwerken.

  Vriendelijke groet

  Van Hese.

  mevr. van Heseuit Dordrecht op 10 december 2018

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.