Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-zaterdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Eenvoudpc

Klantervaringen

  • Hierbij wil ik jullie bedanken voor de snelle en goede service. Mijn computer gaf aan dat de schijf geen ruimte meer bevatte en zelf kwam ik er niet goed achter, wat nu zoveel ruimte innam. Jullie specialist heeft mij laten zien wat het probleem is en ook uitlegd wat ik in het vervolg kan doen. Dit deed zij op een prettige manier. Mijn dank hiervoor.

    mevr. Plaatuit Hilversum op 13 januari 2019
  • Mijn 4 jaar oude laptop had nogal moeite met opstarten, in de tijd dat ie eindelijk opgestart was kon ik een kopje koffie zetten en rustig opdrinken. EenvoudPc kon me dezelfde dag helpen en in 3 uur was mijn laptop weer zoals op de dag van aankoop, zeer snel en opstarten van programma’s was ook weer uitermate vlot. Een aanrader dus

    Dhr. Aalbersuit Dordrecht op 11 mei 2018
  • mijn computer startte zeer traag op, en dat terwijl ik hem pas 3 jaar heb. Na bezoek van EenvoudPc was het met een paar uur weer zoals vanouds, heel fijn om weer een super snelle computer te hebben. Bedankt

    Mevr. Kooijmansuit Utrecht op 30 juni 2018
  • Snel en vakkundig geholpen op maandag jl. na de PC crash op zondag. Ronald heeft goed meegedacht en voor een oplossing op dezelfde dag gezorgd. Supersnel, deskundig en klantgericht.
    Zeer bedankt!

    mevr. van Steenisuit den Haag op 14 januari 2019
  • Uitmuntende ervaring vandaag met Aleksandr. Vakman in top !! Zeer klantvriendelijk en een prettig persoon in omgang. Mijn desktop PC weer volledig werkend gekregen, mijn mobiel aan de printers gekoppeld, PC schoongemaakt intern en vele software goed ingesteld en gefinetuned. Ben hem zeer erkentelijk en absolute aanrader als zeer kundig.

    Ook het eerste contact met de eigenaar was heel correct en afspraak ook keurig nagekomen. Dat alles voor een zeer redelijke prijs vooraf standaard overeen gekomen.

    Veel succes toegewenst,

    Sjaak.

    Sjaak uit den Haaguit Rotterdam op 1 januari 2019
  • Gisteren heb ik een zo goed als nieuwe refurbished laptop aangeschaft bij EenvoudPc. Deze service is aan te bevelen, de refurbished laptop die ik zocht was niet meer op voorraad maar monteur Ronald heeft me een upgrade aangeboden naar een Lenovo laptop voor dezelfde prijs met een SSD van 180 gb. Als er wat mee aan de hand is weet ik EenvoudPc te vinden. Bedankt jongens!

    Dhr. Lammersuit Roelofarendsveen op 12 december 2017

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.