Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Klantervaringen

Klantervaringen

 • Bedankt voor de prima hulp bij het installeren van de nieuwe software en het herstellen van mijn citrix verbinding. Ik raad jullie bij iedereen aan als het gaat om professionele hulp aan huis voor alle voorkomende pc & laptop problematiek.

  dhr. Kaschubinsky uit 's Gravenzande op 11 februari 2014
 • Ik had zaterdag bij het opstarten van mijn computer ineens een blauw scherm. Ik belde met EenvoudPC, omdat ik bang was dat mijn belangrijke gegevens verloren zouden gaan. Maar dankzij de hulp van Robin werkt alles weer naar behoren.

  dhr. Boonstra uit Haarlem op 21 augustus 2016
 • Gisteren heb ik een zo goed als nieuwe refurbished laptop aangeschaft bij EenvoudPc. Deze service is aan te bevelen, de refurbished laptop die ik zocht was niet meer op voorraad maar monteur Ronald heeft me een upgrade aangeboden naar een Lenovo laptop voor dezelfde prijs met een SSD van 180 gb. Als er wat mee aan de hand is weet ik EenvoudPc te vinden. Bedankt jongens!

  Dhr. Lammersuit Roelofarendsveen op 12 december 2017
 • mijn 11 jaar oude desktop was niet meer te repareren. Via EenvoudPc een refurbished Dell desktop aangeschaf voor maar 200 euro, het overzetten van de gegevens kostte nog ongeveer 80 euro erbij, voor rond de 280 euro helemaal up-to-date en heb ik een snellere computer dan wie dan dan ook. Geweldig!

  Dhr. Thiemenuit Papendrecht op 22 mei 2018
 • Fijn dat er zo snel iemand kwam, ik was volledig onthand en ik ben erg afhankelijk van mijn laptop.

  Dhr. Koksmauit Leiden op 28 juni 2018
 • Van het een op het andere moment waren al mijn bestanden van mijn externe schijf verdwenen. Onder andere al onze muziek en foto’s stonden op die schijf. We hebben EenvoudPC gebeld om naar de schijf te kijken. Uiteindelijk heeft de monteur er voor gezorgd dat een groot deel van onze bestanden weer terug is gevonden. Jammer dat niet alles gered kon worden maar we waren bang alle bestanden kwijt te raken en dat is gelukkig niet gebeurd.

  mevr. bakkeruit Roelofarendsveen op 8 juni 2013

Deel uw ervaring!

EenvoudPc is als specialist in computer en hardware services continu op zoek naar mensen die hun ervaringen met EenvoudPc achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de site.

Mocht u zelf een computer probleem hebben? Schroom dan niet en maak via deze website direct een afspraak. Onze monteurs kunnen u mogelijk vandaag nog van uw problemen afhelpen. Is uw computer of laptop in uw ogen te oud en niet meer te repareren? Neem ook dan contact met ons op, wij laten u graag onze refurbished computers en laptops zien zodat u voorlopig probleemloos aan de slag kunt! EenvoudPc is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur op 085-0656632.