Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Refurbished Computer of Laptop Kopen

Een Refurbished Computer of Laptop kopen? 
Let op deze 10 Tips!

Tip 1: 

Garantie: garantie voor de refurbished computer of laptop is natuurlijk heel belangrijk. In het geval dat er iets defect is merkt u dat vaak binnen een paar uur computer of laptop gebruik. Het beeld bevriest of de computer of laptop start opnieuw op of valt spontaan uit. In geval van een defecte harde schijf hoort u een tikkend geluid en als er iets met de videokaart aan de hand is geeft het beeld strepen en worden kleuren meestal vaal. De garantie bij EenvoudPc is drie maanden en dat betekent dat we bij u langs komen om het defecte onderdeel te vervangen. Gelukkig komt dit in de praktijk zelden voor dat klanten zich moeten beroepen binnen de garantietermijn.

Tip 2:

Hoe weet ik of er goede onderdelen inzitten: de onderdelen oftewel componenten van de computer of laptop worden bij ons grondig getest en we werken uitsluitend met A-componenten (dit houdt in; onderdelen van de beste kwaliteit). De onderdelen worden daarbij ook fysiek gereinigd met perslucht. Graag laten we deze onderdelen ook zien als we de computer of laptop bij u afleveren zodat u een idee heeft wat u koopt bij EenvoudPc.

Tip 3:

Software: zonder software kunt u niet aan de slag met uw computer of laptop, het zorgt ervoor dat de computer gebruikt kan worden (alleen aan de onderdelen, hardware, heeft u niets). Om de onderdelen met elkaar te laten functioneren is het belangrijk dat de software netjes wordt geïnstalleerd met bijbehorende drivers. EenvoudPc werkt uitsluitend met legale software, helaas is er veel illegale software in omloop. Bij ons krijgt u de officiële licentiecode en dat laten we u zien bij de aanschaf van een computer of laptop.

Tip 4: 

Wat moet ik minimaal hebben qua specificaties: Voor veel klanten is het lastig te bepalen wat ze nou het beste kunnen aanschaffen, de technologie gaat zo snel en de keuze is zeer ruim en divers. Onze ervaring leert dat het merendeel van onze klanten gebaat is bij een computer of laptop waarmee ze veilig en snel kunnen internetten, e-mails kunnen versturen, skypen, gebruik van office en een harde schijf van ongeveer 250 GB om voldoende data op te kunnen slaan (denk aan foto’s, filmpjes, documenten en belangrijke e-mails). Voor iedere klant hebben we systemen op maat die variëren in prijs en verschillen in wat ze allemaal kunnen. Dit leggen we natuurlijk graag uit bij u thuis of op kantoor.

Tip 5:

Service bij levering van de refurbished computer of laptop: Dit is misschien wel het allerbelangrijkste waarin wij vinden dat we ons onderscheiden van andere bedrijven. Het online bestellen van een refurbished computer of laptop is in onze ogen niet echt verstandig. Het is namelijk lastig te beoordelen of de bestelde refurbished computer of laptop voor u de juiste keuze is geweest (misschien doet u veel minder dan dat de refurbished computer of laptop kan), daarnaast weet u niet of de componenten van goede kwaliteit zijn en moet u zelf zorgen voor het netjes aansluiten hiervan. Het kan ook zijn dat u uiteindelijk liever een andere refurbished computer of laptop had gewild en het omruilen is dan vaak een vervelende handeling (opnieuw inpakken en retour verzenden). Kortom: Teveel bijkomende problemen. Bij EenvoudPc bestelt u telefonisch zonder dat u verplicht bent om deze refurbished computer of laptop aan te schaffen, wij komen bij u thuis of op kantoor langs en laten de verschillende refurbished computers en laptops aan u zien zodat u een idee kunt krijgen wat er allemaal aan mogelijkheden zijn en natuurlijk welke qua uiterlijk het beste bij u past, ook dat is belangrijk voor klanten. Er zijn bijvoorbeeld grote toren modellen computers op de markt maar ook kleinere platte modellen. Voor laptops is er een soortgelijk voorbeeld, zo zijn er monitoren met een scherm diameter van 17,3 inch maar ook van 10,1 inch, en alles ertussen in. Laat u dus goed informeren bij ons en laat het allemaal voor deze prijs ook bij u aansluiten. Als er dan nog meer wensen zijn kunt u deze bij ons laten uitvoeren voor 45 euro excl. BTW per uur.

Tip 6:

Ervaring: Ervaring heeft EenvoudPc genoeg, sinds 23 oktober 2006 begon dit bedrijf als eenmanszaak en is altijd bezig geweest met groei en tevreden klanten. De verkoop van refurbished computers en laptops is er pas later bijgekomen omdat EenvoudPc zich eerst volledig richtte op computerhulp aan huis. Nog steeds repareert EenvoudPc computers en laptops aan huis of op kantoor maar vaak als een computer te oud is en niet meer rendabel is om te repareren kiezen we vaak samen met de klant ervoor om een refurbished computer of laptop te verkopen en aan te sluiten.

Tip 7:

Waarom refurbished computers en laptops en geen nieuwe: De eerste jaren van het bedrijf heeft EenvoudPc veel nieuwe computers en laptops aan klanten verkocht, echter merkten we binnen ons bedrijf dat voor de klant een nieuwe computer of laptop eigenlijk een te hoge uitgave is als er gelet wordt op wat de klant nou eigenlijk doet met deze aangeschafte computer of laptop. Dus het vermogen van de computer is in feite te hoog voor wat de klant er mee doet en dat is geldverspilling en zo kan de klant 300 tot 400 euro besparen met de aanschaf van een refurbished computer of laptop. Het risico hiervan kan worden doorberekend in de garantie maar ook dat wijst in de praktijk uit dat een aangeschafte computer of laptop in de refurbished markt net zo weinig defect kan raken als een nieuwe. Dit heeft weer te maken met het feit dat de refurbished computers en laptops bij EenvoudPc goed worden gecontroleerd en schoongemaakt. Voor slechts 250 euro inclusief BTW heeft u al een uitstekend werkende refurbished computer die nieuw 550 euro kost inclusief BTW, tel uit uw winst! Wat een paar jaar terug state of the art was is dit jaar de computer die als refurbished wordt aangeboden. Voor laptops geldt hetzelfde, u bespaart meer dan 50 procent uit als u voor refurbished gaat ten opzichte van een nieuw laptop model.

Tip 8:

Onderhoudscontracten of abonnementen: EenvoudPc werkt niet met onderhoudscontracten of abonnementen. Wij zijn van mening dat onderhoud aan computers en laptops willekeurig is en dat u als klant geen bijdrage hoeft te leveren aan een maandelijks of jaarlijks contract. Problemen met computers of laptops zijn er in onze ogen namelijk eens per 2 à 3 jaar en niet maandelijks of jaarlijks. In het geval van computer of laptop problemen, belt u ons op 085-0656632 van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Wij hanteren ook altijd dezelfde kosten van 45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten exclusief BTW, ook in het weekend en zelfs op feestdagen. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en komt u niet voor vreemde verrassingen te staan achteraf.

Tip 9:

Medewerkers binnen EenvoudPc: Eenvoudpc heeft uitsluitend professionele Microsoft gecertificeerde monteurs. We werken niet met studenten en de monteurs zijn full-time werkzaam binnen EenvoudPc. De rede hiervoor is dat klanten vaak een vraag kunnen hebben na afloop van een bezoek en dan is het belangrijk dat de vraag snel wordt beantwoord door de computer monteur die daar op bezoek is geweest. Voorheen met ICT studenten en part-time ICT monteurs was dat een probleem aangezien klanten vaak te lang moesten wachten totdat ze een bepaald antwoord op hun vraag kregen, vandaar dus dat onze vaste computer monteurs elke dag klaar staan voor de klanten.

Tip 10:

Regio van onze diensten en levering refurbished computers en laptops: EenvoudPc levert in heel Noord- en Zuid-Holland en sinds kort in Utrecht. Vaak zijn we binnen 24 uur bij u op locatie, ook in het weekend. Als u ons belt krijgt u direct een computer specialist aan de telefoon en wordt er direct een afspraak ingepland. We zijn dagelijks te bereiken op 085-0656632 van 09.00 uur tot 21.00 uur en zelfs in het weekend. Als u ons belt komt u niet in allerlei keuzemenu’s terecht of lange wachttijden voordat u een computer monteur aan de telefoon krijgt, wij weten bij EenvoudPc hoe frustrerend het kan zijn als het lang duurt voordat er hulp wordt geboden of als het ingewikkeld is om een afspraak in te plannen. U belt en wij zorgen ervoor dat er snel een computer monteur bij u thuis of op kantoor langs komt.

Bekijk ons aanbod van Refurbished Computers en Laptops

✅ U betaalt pas als alles is afgeleverd en geïnstalleerd.

✅ Naar wens kiest u tijdens de afspraak de computer of laptop uit.

✅ Voor elke pc gebruiker is er een systeem op maat.

✅ Onze prijs ten opzichte van de nieuwprijs ligt twee tot drie keer lager!

✅ Altijd drie maanden on-site garantie op de hardware.