Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Geen oplossing, geen kosten

Alleen €15,- voorrijkosten

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Utrecht

Computerproblemen Utrecht

030-2270754

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Utrecht komen regelmatig voor, niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen oplossen is niet altijd een gemakkelijke opgave. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Utrecht om de meest uiteenlopende computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Utrecht. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk tekstdocumentje te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. EenvoudPc bouwt aan een toekomst waarin het gemakkelijk en laagdrempelig wordt om computerproblemen op te lossen bij klanten aan huis of op kantoor. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

In Utrecht komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook zeer laag, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Utrecht willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Utrecht.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 030-2270754 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (30 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Utrecht en u hoeft bij ons geen onnodige abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer namelijk 030-2270754, ook informatief
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur uit Utrecht
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen zoals weekend- en spoedtarieven
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur, dus ook in het weekend

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €30,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen