Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Hoogwoud

Computerproblemen Hoogwoud

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

In Hoogwoud hebben klanten geregeld problemen met de computer of laptop, dit geldt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Computerproblemen komen al voor sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen verhelpen is geen gemakkelijke opdracht. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Hoogwoud om de meest uiteenlopende computerproblemen te verhelpen, en dat voor een aantrekkelijk tarief. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Hoogwoud. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk document te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur, dus ook in het weekend.

In Hoogwoud komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook erg aantrekkelijk, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Hoogwoud willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Hoogwoud. Aan abonnementen en lidmaatschappen doet EenvoudPc dus niet.

Als u in Hoogwoud woont en u problemen heeft met de computer / iMac / laptop / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Hoogwoud en daarbuiten en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal goedkoop telefoonnummer 072-2029075
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen onnodige abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen