Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Heemskerk

Computerproblemen Heemskerk

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Heemskerk komen regelmatig voor, neem dat maar van EenvoudPc aan. Deze computerproblemen komen niet alleen voor bij particulieren maar ook bij bedrijven. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc. Deze digitale apparaten gaan nou eenmaal stuk, het kan na een korte periode van gebruik zijn of pas na een jaar of tien. Deze onoverkomelijke defecten kunnen niet voorkomen worden helaas.

Computerproblemen oplossen in Heemskerk is geen gemakkelijke opgave. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Heemskerk om de meest uiteenlopende computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Heemskerk. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk bericht te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen. EenvoudPc heeft ruime openeningstijden, namelijk van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Als u belt proberen we zo snel mogelijk bij u langs te komen in Heemskerk. Hoe vervelend is het om dagenlang zonder computer of laptop te moeten zitten.

In Heemskerk komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook erg aantrekkelijk en dus niet duur. U hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een vervelende en oneerlijke zaak aangezien computerproblemen in Heemskerk willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Heemskerk, nu en in de toekomst.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / laptop  / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u gelijk 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Heemskerk en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer, namelijk 072-2029075
  • Meteen prettig telefonisch contact met een computermonteur van EenvoudPc
  • Geen abonnementskosten of dure onzinnige servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur, dus ook in het weekend

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen