Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Egmond

Computerproblemen Egmond

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Egmond komen vaak voor als u natuurlijk een digitaal apparaat heeft. Niet alleen particulieren ook bedrijven hebben regelmatig last van computerproblemen. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen oplossen is niet altijd een eenvoudige opgave. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Egmond om de meest diverse computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Egmond. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk tekstdocumentje te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

In Egmond komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook bijzonder aantrekkelijk, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Egmond willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Egmond.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / laptop / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Egmond en u hoeft bij ons géén abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal vast telefoonnummer 072-2029075
  • Gelijk prettig telefonisch contact met een computermonteur uit de regio
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen vervelende verrassingen achteraf
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur zeer ruime openingstijden

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen