Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Blaricum

Computerproblemen Blaricum

035-2031460

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Blaricum komen vaak genoeg voor, elk huishouden in Blaricum is in het bezit van tenminste één digitaal apparaat. Zowel particulieren als bedrijven hebben nut bij het inschakelen van een bedrijf die ze kan helpen met het oplossen van computerproblemen. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Het oplossen van computerproblemen in Blaricum is voor EenvoudPc niet een andere procedure dan het oplossen van de computerproblemen in andere dorpen en steden. EenvoudPc helpt particulieren en bedrijven om de meest uiteenlopende computerproblemen op te lossen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Blaricum. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk tekstdocumentje te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Klanten kunnen het soms nog als een drempel zien om computerproblemen op te laten lossen door een bedrijf, EenvoudPc wil zorgen dat deze drempel er niet meer is in de komende jaren.

In Blaricum komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook laag, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Blaricum willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Blaricum en ook daarbuiten.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 035-2031460 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Blaricum en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via gratis lokaal nummer 035-2031460
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur uit uw regio
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, geen verrassingen zoals spoed- of weekendtarieven
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen