Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Berkhout

Computerproblemen Berkhout

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Berkhout komen frequent voor, niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven. Iedereen die een digitaal apparaat bezit komt er vroeg of laat mee in aanraking. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen oplossen is niet altijd een simpele opgave. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt klanten aan huis of op kantoor in Berkhout om de meest denkbare computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp of hulp op kantoor bij computerproblemen in Berkhout. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk word documentje te typen en toen hield mijn computer er ineens mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Sinds wanneer lost EenvoudPc computerproblemen op in Berkhout? In Berkhout komt EenvoudPc al sinds 2008 om al uw computerproblemen op te lossen. De ervaring is niet alleen groot, ook de snelheid van het oplossen van computer of laptop problemen is gegroeid. De kosten moeten immers voor klanten zo laag mogelijk blijven. Sinds 2015 biedt EenvoudPc ook de verkoop van refurbished computers en laptops aan, mocht uw computer of laptop niet meer te repareren zijn is dit een goede afweging.

In Berkhout komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook zeer laag, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Berkhout willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Berkhout.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Berkhout en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Simpel en snel te bereiken via vast telefoonnummer 085-0656632
  • Direct prettig telefonisch contact met een full-time werkende computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur, ruime openingstijden!

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen