Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Bergen

Computerproblemen Bergen

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Bergen komen vaak voor aangezien bijna alle inwoners van Bergen een digitaal apparaat bezitten. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven bezitten deze apparaten. Computerproblemen bestaan al sinds de komst van digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen oplossen is niet altijd een eenvoudige opgave. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Bergen om de meest denkbare computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat alle klanten in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Bergen. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk tekstdocumentje en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. EenvoudPc biedt deze solide service al ruim 10 jaar en is niet van plan hiermee te stoppen. EenvoudPc werkt ook niet met onnodige servicecontracten of dure terugkerende abonnementskosten wat voor klanten irritaties kan opwekken.

Nieuwe klanten hebben soms moeite een servicebedrijf in te schakelen om bijvoorbeeld computerproblemen op te laten lossen in Bergen. Bij EenvoudPc hoeft u zich daar eigenlijk geen zorgen om te maken, wij komen zodra er iets aan de hand is met uw computer of laptop. U belt naar 072-2029075 en we zullen vaak dezelfde dag nog bij u op de stoep staan.

In Bergen komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook heel aantrekkelijk, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten in Bergen een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Bergen willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Bergen, nu en in de toekomst.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Bergen en omstreken en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer namelijk 072-2029075
  • Meteen gemakkelijk telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, ook in het weekend dus geen bijkomende verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u slechts de voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen