Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Computerproblemen Benningbroek

Computerproblemen Benningbroek

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerproblemen in Benningbroek komen vaak genoeg voor, niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven. Computerproblemen bestaan al sinds de opkomst van de digitale apparaten, denk hierbij aan Ipads, laptops, computers, smartphones, Imacs, etc. etc.

Computerproblemen oplossen is niet altijd een gemakkelijk uit te voeren taak. EenvoudPc is zich hiervan bewust en helpt de klanten aan huis of op kantoor in Benningbroek om de meest denkbare computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc vindt dat iedereen in staat moeten zijn om te kunnen betalen voor thuishulp bij computerproblemen in Benningbroek. We horen het vaak van onze klanten ‘Ik was zojuist bezig met een belangrijk tekstdocumentje te typen en toen hield mijn computer er plotseling mee op’. Voor deze computerproblemen kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. EenvoudPc biedt al ruim 10 jaar hulp bij klanten en zal dat zeker de komende decennia blijven doen. Computers of andere elektronische apparaten kunnen nou eenmaal vastlopen bij (intensief) gebruik en de hulp die daarbij nodig is moet worden blijven gewaarborgd.

Klanten vinden het soms een grote hobbel die ze moeten nemen om computerproblemen op te laten lossen door iemand aan huis in Benningbroek. Het is natuurlijk best wat om een bedrijf in te schakelen die bij u thuis komt om hulp te bieden bij de computer of laptop. Op EenvoudPc kunt u rekenen aangezien we uitsluitend goed getrainde computer specialisten in dienst hebben die u de best mogelijke service zal bieden.

In Benningbroek komt EenvoudPc niet alleen zeer snel langs om computerproblemen te verhelpen, de tarieven zijn ook zeer laag, u hoeft niet te denken dat u alleen geholpen kan worden als u een lidmaatschap afsluit. EenvoudPc vindt het laten ingaan van lidmaatschapskosten een kwalijke zaak aangezien computerproblemen in Benningbroek willekeurig voorkomen en er geen vast patroon in zit, daarom moet u altijd de vrije keuze kunnen hebben om te bellen met EenvoudPc. We willen voor iedere klant computerproblemen kunnen oplossen in Benningbroek.

Als u problemen heeft met de computer / laptop /  iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Benningbroek en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Makkelijk en snel te bereiken via lokaal vast nummer 072-2029075
  • Altijd prettig telefonisch contact met een computermonteur van de vestiging
  • Geen abonnementskosten of dure en vervelende terugkerende servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen verrassingen waar u niet op hebt gerekend
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen