Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Zaandam

Computerhulp Zaandam

020-2614798

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Zaandam is een belangrijke stad als het gaat om het verhelpen van computerproblemen en waar dus frequent computerhulp benodigd is. Steeds meer mensen, inmiddels ook jongeren, beroepen zich op computerhulp aan huis of op kantoor. Deze diensten worden door EenvoudPc sinds 2006 aangeboden en in Zaandam hebben daarom ook al behoorlijk wat klanten gebruik gemaakt van deze service. Computerhulp is haast oneindig aan mogelijkheden die er zijn betreft de problemen. We horen vaak klanten die trage computers of laptops hebben, virussen in de computer of laptop hebben, printers die niet naar behoren werken (en dat geldt niet alleen voor de inkt die op is geraakt), koffie of cola in laptop gemorst, outlook dat na een update geen e-mails meer wilt verzenden. Er zijn eindeloze problemen die met computers en laptops kunnen ontstaan, bel in zo’n geval direct met EenvoudPc om al uw computerproblemen voor te leggen en EenvoudPc een oplossing daar voor te laten vinden.

Voor EenvoudPc is geen enkel probleem uniek, met meer dan 10 ervaren computer monteurs is er altijd wel een computer monteur die weet hoe die tot de beste oplossing kan komen voor een specifiek probleem. Het overleggen met de monteurs onderling komt ook ten goede om het gewenste resultaat te bereiken. Computerhulp is belangrijk!

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 020-2614798 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Zaandam en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen