Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Westmaas

Computerhulp Westmaas

078-2049045

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Westmaas ligt in de Hoeksche Waard en heeft ruim 2,000 inwoners die regelmatig behoefte hebben dat er iemand, bij voorkeur een specialist, langs komt aan huis of op kantoor om computerhulp aan te bieden. U hoeft niet meer verder te zoeken want dit is de pagina die u moet hebben om een computer monteur van EenvoudPc te contacteren die op korte termijn bij u thuis of op kantoor langs kan komen om de meest uiteenlopende computer problemen op te lossen. Het maakt niet uit wat er aan de hand is met uw computer of laptop, EenvoudPc zorgt altijd dat er een goede oplossing is. En als uw computer of laptop te oud is kunnen we u desnoods een refurbished computer of laptop verkopen, tegen zeer lage tarieven. Vraag ons naar deze opties en we leggen het u maar al te graag uit.

Westmaas heeft uitsluitend particuliere klanten die computerhulp nodig hebben? EenvoudPc biedt aan zowel bedrijven als particulieren computerhulp aan, u hoeft dus niet te denken dat als u een bedrijf hebt dat u dan niet van onze diensten gebruik kunt maken. Sterker nog; EenvoudPc hanteert voor zowel bedrijven als particulieren dezelfde tarieven wat wel zo prettig is. Op zon- en feestdagen staat EenvoudPc ook voor u klaar en de tarieven zijn dan hetzelfde als doordeweeks.

Als u problemen heeft met de computer laptop / / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 078-2049045 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Westmaas en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen