Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Westbeemster

Computerhulp Westbeemster

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

U komt uit Westbeemster en op het moment van het lezen van deze internet pagina bedenkt u dat u computerhulp nodig hebt aan huis of op kantoor. EenvoudPc biedt u deze computerhulp in Westbeemster en als u vandaag belt is de kans ook nog eens groot dat vandaag uw computer problemen zijn verholpen. Dagelijks is EenvoudPc bezig om klanten blij te maken om ze zo snel mogelijk tegen zo laag mogelijke tarieven computerhulp aan te bieden. Voor onze klanten komen computer problemen in Westbeemster niet vaak voor maar voor de computer monteurs van EenvoudPc is dit wel een dagelijkse bezigheid. Voor bijna alle computer monteurs die werkzaam zijn binnen EenvoudPc is computerhulp leveren in Westbeemster een hobby en krijgen ze er nog eens voor betaald ook als ze klanten helpen. Beter kan het dus niet, en dat zal u snel genoeg merken dat u de service van EenvoudPc zeer zal waarderen.

 

Computerhulp in Westbeemster komt altijd onverwachts. We horen het vaak van onze klanten, de computer of laptop gaat stuk als u hem het hardste nodig hebt. Nooit is een computer of laptop probleem iets wat gelegen komt. EenvoudPc helpt u graag bij deze computer of laptop problemen en zal met veel plezier computerhulp aanbieden aan huis of op kantoor, waar u zich ook bevindt!

 

Als u problemen ondervindt met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

 

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Westbeemster en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

 

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen