Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Weesp

Computerhulp Weesp

020-2614798

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Weesp is een belangrijke stad als het gaat om het aanbieden van computerhulp. Deze stad ligt tussen de twee grote steden Almere en Amsterdam en er wonen ongeveer 20,000 mensen. Het maakt niet uit hoe oud u bent, computerhulp is voor iedereen geschikt en dat is wat EenvoudPc wilt communiceren. Het is laagdrempelig om de hulp van EenvoudPc in te roepen als u iets aan uw computer of laptop heeft, het kan zijn dat u Internet storingen ondervindt of bijvoorbeeld een trage computer heeft. Geen enkel probleem is uniek voor EenvoudPc en heeft in de loop van de jaren werkelijk elk denkbaar computerprobleem wel verholpen.

Waarom computerhulp? Computerhulp komt bij iedereen voor die vroeg of laat met computers of laptops te maken heeft. Computers en laptops zijn namelijk complexe machines waarbij microchips worden gebruikt en informatie wordt doorgestuurd van het ene component naar het andere. Logischerwijs gaat dit zo nu en dan gepaard met problemen. Ook de software van de computer of laptop kan kuren vertonen wanneer er gevaarlijke computer virussen in omloop zijn of als bepaalde programma’s zwaarder worden door de verbeterde technologie.

Computerreparatie in Weesp

Er zijn inmiddels al meer dan 200 tevreden klanten in Weesp geholpen door EenvoudPc die allemaal te maken hadden met een computerreparatie. Een computerreparatie komt onverwachts en daarom is het zaak dat u snel en tegen scherpe tarieven geholpen wordt. Een abonnement of servicecontract is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten, u wilt namelijk niet gebonden zijn aan één bedrijf en bovendien wilt u altijd kunnen kiezen met welk bedrijf u zaken doet. Een computerreparatie in Weesp uitgevoerd door EenvoudPc zal u een prettig gevoel geven.

Als er iets aan de hand is met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 020-2614798 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Weesp en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen