Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Waarland

Computerhulp Waarland

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Waarland

Waarland is een dorp in de gemeente Schagen en telt ongeveer 3,000 inwoners waarvan het merendeel een computer of laptop bezitten en waar dus regelmatig computerhulp nodig is. EenvoudPc biedt snelle en goedkope computerhulp bij klanten aan huis en op kantoor in Waarland. Ook als u niet uit Waarland komt dan kunt u op de hulp van EenvoudPc rekenen. Niets is zo vervelend als het hebben van een computer of laptop probleem en u heeft een deadline waarbij u snel computerhulp nodig hebt zodat u weer verder kunt met de computer of laptop.

Gemakkelijke computerhulp aan huis in Waarland

Een afspraak met EenvoudPc is gemakkelijk gemaakt. U belt direct 072-2029075 en u zal zien hoe snel er een computer specialist van EenvoudPc beschikbaar is om u te helpen om ieder denkbaar computerprobleem op te lossen. Sinds 2006 biedt EenvoudPc deze service bij klanten aan huis en op kantoor en geen enkel computer probleem is uniek of bijzonder.

Computerreparatie aan huis in Waarland

Het zal u verbazen maar in heel Noord- en Zuid-Holland heeft EenvoudPc inmiddels alle denkbare computerreparaties uitgevoerd. U leest dit en zal waarschijnlijk denken dat uw computerreparatie niet op te lossen is. Geen zorgen; EenvoudPc komt zo snel mogelijk langs tegen aantrekkelijke tarieven in Waarland om uw computerprobleem op te lossen. Weet één van de computer specialisten het niet op te lossen? Er zal gelijk een andere computer specialist gebeld worden voor advies of om gewoon eventjes langs te komen bij u in Waarland.

U woont in Waarland en u heeft problemen met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Waarland en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen