Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Voorburg

Computerhulp Voorburg

070-2210717

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Voorburg ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg en telt meer dan 40,000 inwoners die allemaal vroeg of laat te maken zullen hebben met computerproblemen en dus computerhulp kunnen gebruiken. Zodra u een computer of laptop heeft kunt u op ieder willekeurig moment computerhup nodig hebben voor als de computer of laptop plotseling uitvalt of dat de computer of laptop na verloop van tijd trager wordt. Er kunnen verschillende problemen ontstaan met het gebruik van de computer of laptop, denk aan virussen, Internet problemen, printer dat niet meer werkt of bijvoorbeeld een videokaart die vervangen moet worden.

Komt EenvoudPc ook in Voorburg om computerhulp aan te bieden? Jazeker, EenvoudPc komt in heel Noord- en Zuid-Holland om de meest uiteenlopende computerproblemen te verhelpen en overal tegen dezelfde tarieven. Voorrijkosten worden standaard altijd in rekening gebracht, zelfs als het computerprobleem onverhoopt niet op te lossen is worden er voorrijkosten van 15 euro excl. BTW in rekening gebracht. In de praktijk komt dit gelukkig zeer zelden voor.

Voorbeelden van computerhulp die zijn uitgevoerd door EenvoudPc in Voorburg? Verschillende voorbeelden van computerhulp aan huis of op kantoor die al eerder zijn uitgevoerd in Voorburg zijn:

* Netwerk storingen verhelpen, vaak als er een Internet storing is kunt u het beste even een dag wachten, het kan zijn dat KPN, Ziggo of bijvoorbeeld Xs4all een tijdelijke landelijke netwerkstoring heeft. Dit herstel zich vanzelf dus u hoeft dan geen afspraak te maken met EenvoudPc.

* Virus verwijdering, klanten hebben regelmatig te maken met hardnekkige virussen waarbij een computer of laptop vaak een schone installatie nodig heeft (uiteraard zal EenvoudPc zorgen dat er een back-up van de waardevolle bestanden worden gemaakt).

* Printer problemen, met de printer kunnen veel dingen mis zijn, de inkt kan op zijn maar het kan ook zijn dat de printkop gereinigd moet worden.

* Trage computer of laptop, vaak na verloop van tijd kan het gebeuren dat computers en laptops trager worden door de programma’s die op de computers en laptops worden geïnstalleerd of dat de data niet geordend is opgeslagen. In Voorburg komen we graag bij u langs om dit probleem te verhelpen.

Als u problemen heeft met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 070-2210717 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Voorburg en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen