Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Vlaardingen

Computerhulp Vlaardingen

010-3072814

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Vlaardingen is een stad en gemeente aan de Nieuwe Maas en is met ruim 70,000 inwoners een belangrijke stad om computerhulp aan te bieden bij klanten aan huis en op kantoor. EenvoudPc biedt deze snelle computer service sinds 2006 en is trots dat in Vlaardingen al meer dan 200 klanten geholpen zijn die heel erg tevreden zijnover de werkwijze en de ruime ervaring die de computer monteurs van EenvoudPc bezitten. Computerhulp komt voor sinds het bestaan van de computers en laptops en is vanwege de eindeloze technologie altijd zeer belangrijk. Niemand kan alles weten als het gaat om computers en laptops, er komt namelijk continu nieuwe hardware op de markt en ook het besturingssysteem (de software) verandert vaak waardoor er weer nieuwe kennis moet worden opgedaan. De computer monteurs die werkzaam zijn bij EenvoudPc volgen regelmatig cursussen om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied.

Bieden computer monteurs die werkzaam zijn bij EenvoudPc meer dan alleen computerhulp? Ja, de computer monteurs van EenvoudPc bieden ook refurbished computers en laptops aan in het geval de computer of laptop te oud is en de kosten voor reparatie te hoog liggen. Naast computerhulp biedt EenvoudPc ook hulp bij de aanleg en installatie van Internet verbindingen. Bel ons op en vraag ons wat we voor u kunnen betekenen.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Vlaardingen en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen