Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Streefkerk

Computerhulp Streefkerk

078-2049045

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp Streefkerk

Stelt u zich eens voor, u zit achter de computer of laptop en u woont in Streefkerk en u heeft computerhulp nodig. EenvoudPc is een service bedrijf dat bij klanten aan huis of op kantoor langs komt om de meest uiteenlopende computer problemen te verhelpen. Meer dan 10 computer specialisten staan dagelijks voor u klaar om snel en adequaat te reageren als er een klant verlegen zit om computerhulp aan huis in Streefkerk.

In Streefkerk wordt door EenvoudPc met veel plezier computerhulp uitgevoerd aan huis en op kantoor. Dit is zeer zeker waar, overal in Noord- en Zuid-Holland biedt EenvoudPc computerhulp aan huis en op kantoor en worden elke dag weer klanten erg blij van onze service. Waarom wordt men zo blij van de service die EenvoudPc biedt? Dit heeft te maken met de snelheid en de lage kosten van de computerreparatie aan huis. De kosten voor computerhulp aan huis of op kantoor in Streefkerk bedragen namelijk slechts 45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten exclusief BTW en daarbij werkt EenvoudPc op no cure no pay basis, wat wil zeggen dat u uitsluitend de voorrijkosten van 15 euro exclusief BTW betaalt als het computer of laptop probleem niet opgelost kan worden in Streefkerk.

Als er bij u thuis of op kantoor wat mis is met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 078-2049045 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur. Ons mooie team van computer monteurs doen er alles aan om u vandaag nog van uw computer problemen af te helpen.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Streefkerk en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen