Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Sliedrecht

Computerhulp Sliedrecht

078-2049045

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

In Sliedrecht wonen meer dan 25,000 inwoners die allemaal wel eens problemen hebben met een computer of laptop en behoefte hebben aan computerhulp, en als het even kan aan huis of op kantoor. U hoeft vanaf nu niet meer verder te zoeken want EenvoudPc is een bedrijf die bij klanten thuis komt of op kantoor om de meest uiteenlopende computer problemen op te lossen. Een virus verwijderen of een printer installeren is dagelijkse bezigheid voor de computer monteurs van EenvoudPc. Met geruime openingstijden, namelijk van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur zijn we u graag van dienst. U zult zien dat als u ons belt dat we snel op locatie zijn om het computer of misschien wel laptop probleem op te lossen. Sliedrecht en Dordrecht vormen belangrijke steden voor een service bedrijf als EenvoudPc om computerhulp aan te bieden.

Kan EenvoudPc altijd alle computer problemen oplossen als iemand om computerhulp verlegen zit? In de regel kan EenvoudPc alle computer en/of laptop gerelateerde problemen verhelpen. Indien er bijvoorbeeld hardwarematig aan de hand is kan EenvoudPc eenvoudig een nieuw onderdeel in de computer of laptop zetten. Als er een software probleem is kan EenvoudPc bijvoorbeeld een schone Windows installatie uitvoeren. Mocht het zo zijn dat er meerdere hardware defect is, bijvoorbeeld de voeding en het moederbord, dan kan besloten worden om een refurbished computer of laptop aan te schaffen.

Als u vragen of problemen heeft met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 078-2049045 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Sliedrecht en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen