Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Scheveningen

Computerhulp Scheveningen

070-2210717

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp Scheveningen

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en heeft ruim 55,000 inwoners en heeft genoeg klanten die om computerhulp verlegen zitten. Dagelijks worden computers en laptops gebruikt door particulieren en bedrijven en EenvoudPc is een bedrijf die graag iedereen helpt met computerproblemen. Deze computerproblemen ontstaan na (intensief) computer- of laptopgebruik. Na verloop van tijd zult u merken dat uw computer problemen gaat krijgen met de snelheid of dat bijvoorbeeld Internet eruit ligt. In dat geval kunt u altijd rekenen op de hulp van EenvoudPc, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Ook dezelfde kosten voor computerhulp in Scheveningen? Het antwoord is simpel: Ja! Lastiger te bereiken plekken is voor EenvoudPc geen enkel probleem, de voorrijkosten zijn overal in Noord- en Zuid-Holland namelijk 15 euro exclusief BTW en zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. In Scheveningen heeft EenvoudPc al meer dan 500 klanten geholpen in ruim 10 jaar tijd en u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw computer probleem niet op te lossen is. Dankzij de inzet van meer dan 10 computer monteurs komen we altijd tot een passende oplossing.

Computerreparatie Scheveningen

In Scheveningen kunnen er verschillende computerreparaties zich aandienen. De computerreparaties worden snel en goedkoop opgelost door de computermonteurs van EenvoudPc. Van maandag tot en met zondag kunt u rekenen op onze komst, de tarieven zijn altijd hetzelfde. Computerreparaties blijven voorlopig bestaan dus doe een beroep op EenvoudPc en u zult zien dat u waarschijnlijk vandaag nog van uw computerproblemen verlost bent.

Als u problemen ondervindt met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 070-2210717 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Scheveningen en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen