Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Rotterdam

Moederbord van de computer met een koeler waar de processor onder zit

Computerhulp Rotterdam

010-3072814

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Rotterdam is een grote stad met ruim 620,000 inwoners en vormt voor computerhulp aan huis een hele belangrijke stad om klanten te helpen met computer en/of laptop problemen. Misschien is Rotterdam wel de belangrijkste stad voor EenvoudPc om klanten snel aan huis te kunnen helpen met de meest uiteenlopende computer of laptop reparaties die vaak vlot moeten worden uitgevoerd. Computerhulp is er in allerlei verschillende gradaties, er kan bijvoorbeeld iets aan de computer of laptop aan de hand zijn maar ook is het mogelijk dat er bijvoorbeeld iets anders defect kan gaan, denk hierbij aan een printer, toetsenbord, monitor, geluid, etc. etc. Vroeger leek het vaker zo te zijn dat ouderen zich gingen beroepen op computerhulp aan huis maar tegenwoordig merken we dat eigenlijk iedereen die met computers en laptops te maken heeft wel een oproep kan doen om hulp te ontvangen. De tarieven moeten laag zijn en daar maakt EenvoudPc zich hard voor, lage tarieven, snelle hulp en geen vervelende onnodige abonnementskosten.

Waarom is Rotterdam een belangrijke stad als het gaat om het aanbieden van computerhulp? Rotterdam is natuurlijk met z’n enorme inwonersaantal en met de gevestigde bedrijven een stad die er toe doet als het om een servicebedrijf gaat. Als klanten plotseling om computerhulp vragen dan is het zaak er zo snel mogelijk naartoe te gaan en niet om wijzigingen te hebben in de tarieven dat er bijvoorbeeld in de avond een tariefsverhoging is of dat er tijdens een feestdag andere tarieven worden gehanteerd. Voor klanten is dit namelijk een vervelende bijkomstigheid, bij EenvoudPc zijn de tarieven ten alle tijden hetzelfde, zie hieronder.

Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 010-3072814 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Rotterdam en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal telefoonnummer 010-3072814
  • Gelijk prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, ook op feestdagen, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00 uur

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen