Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Purmerend

Computerhulp Purmerend

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Purmerend

Purmerend is een stad en heeft een gelijknamige gemeente en met z’n ruim 80,000 inwoners een belangrijke plaats om klanten aan huis en op kantoor te voorzien van de best mogelijke computerhulp. EenvoudPc biedt deze hulp en heeft ruime ervaring om klanten zo snel mogelijk tegen de laagst mogelijke kosten aan huis of op kantoor te helpen met alle denkbare computer en laptop problemen. EenvoudPc werkt met ruim 10 ervaren en gecertificeerde computer monteurs om alle belangrijke kennis te benutten die nodig is om u van dienst te kunnen zijn. EenvoudPc gelooft niet in contracten waarbij klanten periodiek een bedrag moeten betalen om van de service van EenvoudPc gebruik te kunnen blijven maken.

Een computer of laptop probleem komt geheel onverwachts en willekeurig en dus is het niet logisch om klanten contracten te laten tekenen. U belt ons als er wat aan de hand is en de tarieven zijn altijd hetzelfde in Purmerend, wanneer we ook langs komen, 45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten exclusief BTW.

Is Purmerend een belangrijke stad voor EenvoudPc om computerhulp te bieden? Absoluut, iedere stad of dorp in Noord- en Zuid-Holland is even belangrijk voor EenvoudPc om computerhulp aan te bieden, elke klant verdient de beste hulp, ook al woont u op een lastiger te bereiken plek. We vinden het te gek om iedereen van snelle computerhulp te voorzien, van maandag tot en met zondag.

Computerreparatie in Purmerend

Voor iedere denkbare computerreparatie in Purmerend kunt u sinds 2006 op de hulp van EenvoudPc rekenen. Het bedrijf EenvoudPc is enorm gegroeid de afgelopen jaren en dankzij de ervaring kan er altijd een computer monteur langs komen om de meest complexe computerreparaties te verhelpen, ook ‘s avonds en in het weekend tegen dezelfde tarieven. In Purmerend komen net als in alle andere dorpen en steden in Nederland dezelfde computerreparaties voor dus u kunt gerust even contact opnemen en wie weet bent u vandaag nog van uw computerproblemen af.

Als u hinder ondervindt in Purmerend met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Purmerend en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

 

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen