Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Noordwijkerhout

Computerhulp Noordwijkerhout

071-3016870

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout telt bijna 20,000 inwoners en bijna iedereen heeft dagelijks te maken met computers en/of laptops. Deze computers en laptops kunnen na (intensief) gebruik storingen geven zoals het opstarten of bijvoorbeeld het Internet dat plotseling niet meer werkt. Voor computerhulp kunt u daarom op de hulp van EenvoudPc rekenen, EenvoudPc komt namelijk elke dag bij de klanten over de vloer om ieder denkbaar computer probleem te verhelpen.

Wat voor computerhulp in Noordwijkerhout? In Noordwijkerhout komen net als in alle andere dorpen en steden in Noord- en Zuid-Holland de meest uiteenlopende computerproblemen voor. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens meegemaakt. Vaak denken klanten dat ze problemen hebben met de computer of laptop die werkelijk niemand zou kunnen verhelpen. Geen paniek, voor EenvoudPc is eigenlijk geen enkel probleem onbekend en kan met de juiste technieken bijna alles wel oplossen. Met Mac gebeurt het wel eens dat het lastig is te verhelpen aangezien er vaak naar de Mac store moet worden gegaan om een bepaald type schroevendraaier te hebben om een Mac open te kunnen maken. Voor ieder computer probleem dat u gedurende (intensief) gebruik ondervindt, neem even contact op met EenvoudPc.

Computerreparatie in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout worden dagelijks computerreparaties uitgevoerd bij klanten aan huis maar ook op kantoor. Er zijn veel computerbedrijven die hun diensten aanbieden in Noordwijkerhout, belangrijk voor klanten is dat deze computerreparatie snel en goedkoop uitgevoerd kan worden. EenvoudPc is een professioneel en gestabiliseerd bedrijf die klanten snel en tegen lage tarieven kan helpen bij alle denkbare computerreparaties. Bel direct 071-3016870 en maak vandaag nog een afspraak om uw computer of laptop te laten reparerenin Noordwijkerhout.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in Noordwijkerhout in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 071-3016870 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Noordwijkerhout en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen