Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Limmen

Computerhulp Limmen

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

U woont in Limmen en u leest deze pagina en u denkt ‘help ik heb computerhulp nodig in Limmen’. U hoeft niet meer verder te zoeken want EenvoudPc is een bedrijf die bij u thuis of op kantoor langs komt om ieder willekeurig computerprobleem te verhelpen. Niets is te gek voor EenvoudPc als het gaat om computerhulp te bieden in Limmen. We zijn van 09.00 tot 21.00 uur geopend, zowel in het weekend als op feestdagen. EenvoudPc komt al sinds 2006 bij klanten thuis en op kantoor en slechts 15 euro voorrijkosten worden in rekening gebracht, mocht een computer of laptop probleem niet op te lossen zijn dan betaalt u enkel die voorrijkosten van 15 euro. U komt in Limmen dus nooit voor verrassingen te staan als u de hulp van EenvoudPc inschakelt.

 

Waarom de computerhulp van EenvoudPc in Limmen?

De computerhulp die EenvoudPc biedt in Limmen is snel, goedkoop en oplossingsgericht. EenvoudPc is namelijk bewust van de rompslomp die de klant heeft met het ontkoppelen van de computer en/of laptop en om dit digitale apparaat naar een winkel te moeten brengen. Dit is wat klanten absoluut niet willen, wij komen dus graag bij u langs om ieder denkbaar computer of laptop probleem te verhelpen. Geen enkel probeem is voor EenvoudPc uniek.

 

Computerreparatie wordt uitgevoerd in Limmen sinds de opkomst van computers en laptops

In Limmen worden dagelijks computerreparaties uitgevoerd door verschillende computer bedrijven. EenvoudPc is een bedrijf dat al lang bestaat en naast computerreparaties ook de verkoop van refurbished laptops en desktops adviseert als klanten te oude computers of laptops hebben die niet meer rendabel zijn om te repareren.

 

Als u acuut problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 072-2029075 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Limmen en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen