Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Leidschendam

Computerhulp Leidschendam

070-2210717

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Leidschendam

U bent druk bezig achter uw computer in Leidschendam en plotseling slaat de computer uit zonder enige rede terwijl er rustig op gewerkt is? Het kan ons allemaal overkomen dat we computerhulp nodig hebben om deze computerproblemen te verhelpen. EenvoudPc is een bedrijf dat al lang bestaat, sinds 2006, en al meer dan 10,000 tevreden klanten heeft geholpen inmiddels. Computerhulp in Leidschendam is een dagelijkse behoefte die graag door EenvoudPc wordt vervuld, elke dag, 365 dagen per jaar! Computerhulp kan iedereen gebruiken, naarmate computers en laptops langdurig worden gebruikt zullen er altijd upgrades uitgevoerd moeten worden. Door de steeds veranderende soft- en hardware zal dit altijd zo blijven.

Computerreparaties in Leidschendam

Voor computerreparaties in Leidschendam kunt u verschillende bedrijven bellen die deze diensten aanbieden. Het gaat er natuurlijk voor de klant om of de service met spoed aangeboden kunnen worden en dat de prijzen aantrekkelijk zijn. Veel klanten vinden een spoedtarief voor computerreparaties aan huis in Leidschendam iets vanzelfsprekends. EenvoudPc werkt niet met spoedtarieven en ook geen verhoogde tarieven in het weekend of ‘s avonds. U kunt dus op EenvoudPc rekenen en u komt niet voor verrassingen te staan.

Waarom computerhulp in Leidschendam? Computers en laptops gaan op willekeurige momenten kuren vertonen, helaas heeft iedereen hier wel eens last van. Twijfel niet en schakel hulp in om deze problemen te verhelpen. Computerhulp is niet iets waar u bang voor hoeft te zijn of dat u zich hoeft te schamen dat u geen back-up van uw bestanden heeft gemaakt. Bij EenvoudPc is geen enkel computerprobleem bijzonder en juist een dagelijkse bezigheid.

Als u een defecte laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook heeft (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 070-2210717 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Leidschendam en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen