Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Krimpen aan den IJssel

Computerhulp Krimpen aan den IJssel

010-3072814

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Krimpen aan den IJssel is een plaats en ook een gemeente, het ligt in de provincie Zuid-Holland en het inwonersaantal ligt op rond de 30,000. U kunt zich wel voorstellen dat bijna iedereen tegenwoordig dagelijks gebruik maakt van computers en/of laptops en dat men computerhulp nodig heeft als er storingen met deze apparaten kan ontstaan. Vlak na aanschaf van een computer of laptop krijgt u vroeg of laat te maken met dat de computer vast gaat lopen bij het downloaden van bepaalde programma’s, dit is helemaal niet zo raar want een computer of laptop krijgt dagelijks zoveel informatie te verwerken dat het niet vreemd is dat er af en toe wat aan mankeert. Indien u computerhulp nodig heeft, ook acute computerhulp, dan kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen. EenvoudPc heeft verschillende vestigingen in heel Noord- en Zuid-Holland en komt tegen schappelijke tarieven bij klanten aan huis maar ook op kantoor (dat is wel zo handig blijkt uit onderzoek). Vroeger was het heel normaal om een defecte computer en/of laptop te ontkoppelen van uw bureau en om hem naar een computer winkel te brengen. Tegenwoordig bestaat de luxe dat er een computer monteur bij u thuis langs komt en al het werk voor u opknapt. Wij laten u graag zien hoe we u het beste kunnen helpen en u zo min mogelijk extra zorgente geven.

Biedt EenvoudPc enkel computerhulp aan? Nee, EenvoudPc komt ook voor defecte printers, Internet problemen en ook de verkoop van refurbished computers en laptops. Als een computer of laptop te oud is en de kosten voor reparatie liggen te hoog dan is het beter om over te stappen op refurbished en u zult merken dat uw refurbished computer en/of laptop nog jaren mee zal gaan. Grootste voordeel is dat de prijs 2 tot 3 keer lager ligt ten opzichte van de nieuwprijs en dat de refurbished computer en/of laptop volledig gebruiksklaar zal worden gemaakt bij u thuis of op kantoor met data overdracht van andere apparaten naar de zojuist aangeschafte computer en/of laptop.

Als u storingen ondervindt met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Krimpen aan den IJssel en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen