Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Hoofddorp

Computerhulp Hoofddorp

023-2052098

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp nodig aan huis of op kantoor in Hoofddorp? Blijf dan op deze pagina en zorg dat u vandaag nog van uw computer problemen af bent door gelijk te bellen met EenvoudPc. EenvoudPc biedt namelijk direct computerhulp aan bij u thuis of op kantoor en dat tegen de aantrekkelijke tarieven van 45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten. Als u contact met ons opneemt komt u niet in vervelende keuzemenu’s terecht met allerlei muziekjes en wachttijden, bij EenvoudPc krijgt u meteen een computer monteur aan de telefoon die op basis van het persoonlijke gesprek kan inschatten wat er allemaal aan de hand is met uw computer of laptop en zal zorgen voor een passende oplossing. Zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend zijn de tarieven hetzelfde dus u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Als er een computerreparatie nodig is dan kunt u altijd op de hulp van EenvoudPc rekenen. Computerproblemen komen nooit gelegen.

Computerhulp in Hoofddorp en omstreken? Ja, EenvoudPc biedt computerhulp aan in Hoofddorp maar ook in alle dorpen en steden daar omheen. U hoeft dus niet te denken dat we alleen in Hoofddorp werkzaam zijn. Wij hebben voor alle klanten die bellen de persoonlijke aandacht die ze zoeken, we geven zelfs desgewenst uitgebreide uitleg als u wilt weten hoe bijvoorbeeld een besturingssysteem precies werkt.

Als u vervelende veranderingen ondervindt waar u niet op zit te wachten met de computer / iMac / laptop / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 023-2052098 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u contact met ons opneemt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Hoofddorp en u hoeft bij ons geen dure abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen