Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Hillegom

Computerhulp Hillegom

023-2052098

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Hillegom

Hillegom is een plaats en gemeente en telt ruim 21,500 inwoners die regelmatig computerhulp nodig hebben. Als u dit leest en u denkt ‘mijn computer of laptop heeft kuren’, bel dan direct met EenvoudPc. EenvoudPc is een service bedrijf die bij u thuis of op kantoor langs komt om alle mogelijk denkbare computer en/of laptop problemen op te lossen. De klant staat centraal en de vragen van de klant zijn uiterst belangrijk, iedereen gebruikt namelijk een computer en/of laptop op zijn of haar eigen manier en EenvoudPc zal zorgen dat u als klant tevreden bent. Elke dag is EenvoudPc bezig om de service nog verder te verbeteren, dit houdt in: klanten snel en tegen zo laag mogelijke tarieven helpen. Dat is namelijk wat telt, de kennis van de computer monteurs werkzaam in Hillegom is zeer ruim.

Zorgt EenvoudPc voor een back-up van al uw bestanden als ze langs komen voor computerhulp? EenvoudPc zorgt dat uw computer en/of laptop netjes wordt gerepareerd en zal u adviseren wat het beste is om uw data te kunnen back-uppen. Vaak kan het handig zijn om een extra harde schijf in de computer te plaatsen om data in op te slaan, in geval van een laptop is het raadzaam een externe harde schijf naast de laptop te plaatsen die automatisch elke dag alle bestanden opslaat. Veel klanten werken in de cloud, dan worden bestanden gelijk extern opgeslagen. De computer monteurs van EenvoudPc kunnen u hier alles over vertellen als ze bij u op bezoek komen om computerhulp aan te bieden in Hillegom.

Als u op problemen stuit met bijvoorbeeld uw laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 023-2052098 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Hillegom en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen