Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Hendrik Ido Ambacht

Computerhulp Hendrik Ido Ambacht

078-2049045

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

U woont in Hendrik-Ido-Ambacht en u heeft op dit moment computerhulp nodig? Stop met verder zoeken en blijf op deze pagina als u computerhulp aan huis of op kantoor nodig hebt. EenvoudPc komt namelijk sinds 2006 bij klanten aan huis voor de meest uiteenlopende computer problemen, printer problemen, webcam problemen, en alle problemen rondom computers en laptops horen hier vanzelfsprekend bij.

Is computerhulp aan huis duur in Hendrik-Ido-Ambacht? Als u met EenvoudPc contact opneemt zult u zien dat de tarieven stukken voordeliger zijn dan bij andere computer bedrijven die thuis of op kantoor langs komen om computer of laptop problemen op te lossen. Dit heeft te maken met het feit dat EenvoudPc altijd dezelfde tarieven rekent, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. Zelfs tijdens feestdagen zal EenvoudPc dezelfde kosten in rekening brengen in Hendrik-Ido-Ambacht als het klanten computerhulp aanbiedt. EenvoudPc rekent geen spoed tarieven en lidmaatschapskosten vindt EenvoudPc ook onnodig. Computerhulp aan huis moet voor iedereen mogelijk zijn en het is niet de bedoeling dat nieuwe klanten bijvoorbeeld meer moeten betalen dan vaste klanten.

Als u bezig bent met een elektronisch apparaat en krijgt plotseling problemen met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 078-2049045 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Hendrik-Ido-Ambacht en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen