Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Hazerswoude Dorp

Computerhulp Hazerswoude-Dorp

079-2033079

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Hazerswoude-Dorp ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn en heeft rond de 6,000 inwoners en ligt zo’n beetje tussen Leiden en Zoetermeer in en klanten uit dit dorp hebben bijna allemaal een computer of laptop waarperiodiek computerhulp bij nodig is. Computerhulp is natuurlijk een zeer breed begrip, u moet eigenlijk zo zien dat als er iets aan de hand is waarvan u denkt dat het niet klopt dan belt u gelijk met één van de computer monteurs van EenvoudPc. EenvoudPc is namelijk al geruime tijd actief bij computerhulp aan huis en lost bijna altijd alle computer problemen op. We horen het vaak van klanten dat ze denken dat het computer probleem dat ze hebben een bijzonder en uniek probleem is dat lastig op te lossen is. Meestal zijn de problemen die de computer monteurs van EenvoudPc tegenkomen hele algemene en veel voorkomende computer problemen.

Moet ik zelf m’n data back-uppen als ik computerhulp nodig heb in Hazerswoude-Dorp? Nee, waar u ook vandaan komt, de data hoeft u niet te back-uppen, het is natuurlijk wel zeer raadzaam aangezien de data vaak persoonlijke en belangrijke bestanden bevat die u liever niet kwijt wilt raken in geval de computer plotseling defect raakt. Gelukkig komt het tegenwoordig minder vaak voor dat klanten niet meer bij hun persoonlijke bestanden kunnen komen als er onverhoopt iets mis is met de computer of laptop.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / laptop / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 079-2033079 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Hazerswoude-Dorp en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen