Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Eembrugge

Computerhulp Eembrugge

035-2031460

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

U woont in Eembrugge en zit achter de computer of laptop en u heeft computerhulp nodig aan huis of op kantoor. In dat geval hoeft u niet verder te zoeken want EenvoudPc is een bedrijf die gespecialiseerd is in het bieden van computerhulp aan huis in Eembrugge. Overal in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht biedt EenvoudPc tegen lage tarieven computerhulp aan, dus ook in Eembrugge. De kosten voor deze service is slechts 45 euro per uur en 15 euro voorrijkosten exclusief BTW. Indien het niet lukt voor de computer monteurs van EenvoudPc om een computer of laptop probleem op te lossen dan betaalt u slechts 15 euro voorrijkosten. Hoe dan ook, als u voor EenvoudPc kiest loopt u geen risico. In de praktijk zult u merken dat we altijd voor een oplossing zullen gaan, ook al is het probleem zeer lastig. Indien de computer of laptop te oud is dan kunt u ervoor kiezen een refurbished computer of laptop aan te schaffen. EenvoudPc heeft een grote hoeveelheid refurbished computers en laptops op voorraad.

Computerhulp in Eembrugge sinds 2006, uitgevoerd door EenvoudPc. U hoeft niet te denken dat de computer monteurs van EenvoudPc weinig ervaring hebben in het oplossen van computer of laptop problemen. De ervaring is enorm en dagelijks worden de computer monteurs op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied om de klanten te helpen in Eembrugge bij computerhulp.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld laptops (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 035-2031460 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Eembrugge en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen