Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Delft

Computerhulp Delft

070-2210717

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Delft

Delft heeft meer dan 100,000 inwoners en is naast dit hoge inwonersaantal een hele belangrijke stad tussen Den Haag en Rotterdam om bij klanten thuis en op kantoor computerhulp aan te bieden. Computerhulp is vaak nodig aangezien bijna iedereen dagelijks gebruik maakt van zijn of haar computer en/of laptop. Ondanks dat Delft een stad is waar vooral veel studenten wonen is het toch een stad waar EenvoudPc vaak klanten aan huis helpt met de meest uiteenlopende computerproblemen.

Studenten hebben vaak aardig wat kennis en handigheid als het om computers gaat maar toch kan het voor komen dat er computerhulp nodig is en dat er een bedrijf aan te pas moet komen om het computerprobleem te verhelpen. EenvoudPc komt graag bij iedereen langs als het om computerproblemen gaat, computerhulp is namelijk iets wat niet in te plannen is en willekeurig ontstaat.

Voorrijkosten? In heel Noord- en Zuid-Holland worden er voorrijkosten berekend van 15 euro exclusief BTW om bij klanten te komen. In Delft worden er dus 15 euro voorrijkosten berekend om bij de klant te komen.

Waarom computerhulp in Delft?

Computerhulp wordt door EenvoudPc geboden in heel Noord- en Zuid-Holland, ongeacht waar u woont, overal worden dezelfde kosten in rekening gebracht, ook in het weekend en ‘s avonds. Studenten hoeven zich absoluut niet te schamen voor problemen waar ze tegenaan zijn gelopen, EenvoudPc staat voor u klaar om ieder denkbaar probleem te verhelpen.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 070-2210717 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Delft en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen