Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Capelle aan den IJssel

Computerhulp Capelle aan den IJssel

010-3072814

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel werd in 2015 de groenste stad van Nederland genoemd en er zijn genoeg klanten die hier dagelijks om computerhulp verlegen zitten. EenvoudPc is een bedrijf die snel en adequaat reageert als er waar dan ook in Capelle aan den IJssel computer of laptop problemen zijn. Computer reparatie is namelijk de kernactiviteit van EenvoudPc en wilt met z’n strategie elke klant voor een zo scherp mogelijke prijs kunnen helpen. Een probleem met de laptop of computer is iets wat vervelend is en waar klanten het liefst zo min mogelijk geld aan kwijt zijn. In Capelle aan den IJssel wilt u als klant zo snel mogelijk geholpen worden aan uw computer of laptop.

Is de kwaliteit van computerhulp uitgevoerd door EenvoudPc in Capelle aan den IJssel hoog?

De kwaliteit van de geleverde computer service aan huis en op kantoor in Capelle aan den IJssel is absoluut hoog te noemen. Gezien het feit dat EenvoudPc jarenlange ervaring heeft op dit gebied en dat alleen maar de allerbeste computer monteurs worden aangenomen zegt natuurlijk genoeg. EenvoudPc hecht ook écht waarde aan wat de klant wil, uit onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat (potentiële) klanten niet zitten te wachten op abonnementen of servicecontracten en dat klanten ten alle tijden de vrijheid willen behouden om voor ieder servicebedrijf te kunnen kiezen.

Computerreparatie in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel worden dagelijks computerreparaties door verschillende bedrijven uitgevoerd. De computerreparaties die voor kunnen komen variëren enorm, het is daarom belangrijk dat computer specialisten die werkzaam zijn voor computer bedrijven goed op de hoogte zijn van de meest recente ICT ontwikkelingen. De computer monteurs van EenvoudPc krijgen wekelijks een update wat er allemaal nieuw is op de markt en wat ze zoal tegen kunnen komen bij klanten thuis of op kantoor in Capelle aan den IJssel.

Als u problemen heeft met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Capelle aan den IJssel en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen