Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Brielle

Computerhulp Brielle

010-3072814

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Brielle ligt aan het Brielse Meer en heeft een inwonersaantal van ruim 12,000. Op het moment van schrijven heeft EenvoudPc rond de 50 tevreden klanten geholpen in Brielle en dus genoeg rede om voor iedere klant klaar te staan die verlegen zit om computerhulp aan huis of op kantoor. Als er een reparatie nodig is aan de computer en/of laptop is dat vaak niet in te schatten wanneer dit nodig is. In bijna alle gevallen komt computerhulp onverwachts en vaak weet men niet wie ze moeten bellen. Geen zorgen, EenvoudPc is een professioneel bedrijf die al sinds 2006 bestaat en die al meer dan 20,000 tevreden klanten heeft geholpen met werkelijk ieder denkbaar computer of laptop probleem.

Werken er studenten bij EenvoudPc die computerhulp aanbieden? Toen EenvoudPc met het bedrijf begon waren er regelmatig studenten die bij de klanten thuis de computer problemen verhielpen. Na een tijd besloot EenvoudPc enkel full-time professionele computer monteurs naar de klanten te sturen om de kwaliteit van service zo hoog mogelijk te houden. Vanwege het feit dat er een flinke stroom is aan klanten die dagelijks bellen kan EenvoudPc de kosten voor de klant zo laag mogelijk houden, de tarieven zijn daarom ook sinds de oprichting in 2006 ongewijzigd gebleven. Op deze manier weet de klant precies wat hij of zij kan verwachten en worden er om die rede ook nooit andere tarieven in rekening gebracht in het weekend, ‘s avonds of tijdens feestdagen.

Als u problemen heeft met de computer / iMac / Android tablet / laptop / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Brielle en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen