Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Bloemendaal

Computerhulp Bloemendaal

023-2052098

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Bloemendaal

Stel u woont in Bloemendaal, schuin ten noordwesten van Haarlem en u heeft acuut computerhulp aan huis of op kantoor nodig. Wat doet u dan? U hoeft gelukkig niet meer verder te zoeken, EenvoudPc is namelijk een bedrijf dat u volledig zal ontzorgen op dit gebied. De computer monteurs die werkzaam zijn bij EenvoudPc hebben namelijk zeer ruime ervaring om iedereen te kunnen helpen die behoefte heeft aan computerhulp in Bleoemendaal, denk hierbij aan een trager wordende computer, een printer probleem, een computer virus, een defecte voeding, etc. etc. Er zijn wel duizenden problemen die er met de computer en/of laptop kunnen zijn en eigenlijk is niets onmogelijk als u EenvoudPc langs laat komen.

Waarom zou ik EenvoudPc uitnodigen om computerhulp in te roepen? EenvoudPc beschikt over geruime ervaring om werkelijk alles op te kunnen lossen, we zijn zo zeker van onze diensten dat we zelfs op no cure no pay basis werken, enkel de voorrijkosten worden in rekening gebracht als een computer of laptop probleem niet verholpen kan worden. Zo weet u dat u geen risico loopt en dat u dus alleen betaalt als het computer of laptop probleem wordt opgelost.

Computerreparatie in Bloemendaal

In Bloemendaal worden dagelijks computerreparaties uitgevoerd door verschillende servicebedrijven. Het voordeel van EenvoudPc is dat de computermonteurs snel en tegen scherpe tarieven langskomen bij u thuis of op kantoor. Veel klanten zijn erg blij dat ze niet de computer of laptop moeten ontkoppelen en ergens naartoe moeten brengen in Bloemendaal. EenvoudPc vraagt slechts 15 euro voorrijkosten exclusief BTW om ergens naartoe te kunnen komen.

Als u iets heeft met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 023-2052098 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Bloemendaal en u hoeft bij ons geen onnodige abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen