Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Berkhout

Computerhulp Berkhout

072-2029075

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Computerhulp in Berkhout

Computerhulp zal u als particulier uw hele leven wel een aantal keer nodig hebben. Computers en laptops zullen altijd wel een keer defect kunnen gaan en hebben helaas (nog niet) het eeuwige leven. De software die draait op uw computer of laptop kan plotseling problemen veroorzaken en dan voelt u de drang dat u computerhulp nodig hebt, het liefst nog bij u thuis of op kantoor. In het geval als dat gebeurt, als u in Berkhout woont, kunt u bellen naar EenvoudPc, dit telefoonnummer is van maandag tot en met zondag bereikbaar op 072-2029075 van 09.00-21.00 uur. Zelfs op feestdagen kunt u op de hulp van EenvoudPc rekenen om computerhulp bij u uit te laten voeren.

In de regel komen we altijd binnen 24 uur aan huis of aan kantoor, de afspraak wordt gemaakt zodra u met ons belt of contact opneemt per mail op info@eenvoudpc.nl en dan zorgen we ervoor dat we op korte termijn bij u langs kunnen komen in Berkhout om computerhulp aan te bieden.

Computerreparatie in Berkhout

In Berkhout heeft EenvoudPc in de afgelopen jaren al meerdere computerreparaties uitgevoerd. Het zal u verbazen waartoe EenvoudPc in staat is als er iets met uw computer of laptop mis is. Misschien wel elke denkbare computerreparatie heeft EenvoudPc al uitgevoerd in Berkhout, van het repareren van printers tot het sneller maken van uw computer of laptop. Als u twijfelt omdat er iets niet in orde lijkt te zijn dan kunt u tot ‘s avonds 21.00 uur telefonisch contact opnemen met EenvoudPc. De tarieven zijn altijd hetzelfde voor computerreparatie en EenvoudPc werkt dus niet met spoedtarieven. Computerhulp aan huis moet voor iedereen toegankelijk zijn in Berkhout.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Berkhout en u hoeft bij ons geen abonnements– of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen