Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Benthuizen

Computerhulp Benthuizen

079-2033079

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

Benthuizen is een dorp ten noordoosten van Zoetermeer en met ruim 3,000 inwoners genoeg klanten die regelmatig bezig zijn met de computer en/of laptop en die daarbij verlegen zitten om computerhulp (liefst aan huis of op kantoor). Computer reparatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, vrijwel iedereen in Nederland heeft wel een computer of/laptop en de intensivering van het gebruik neemt alsmaar toe. Computerhulp is steeds vaker nodig en EenvoudPc biedt al sinds lange tijd iedere vorm van computerhulp aan bij klanten aan huis maar ook op kantoor, wel zo handig. Voor het bestaan van EenvoudPc moesten mensen vaak hun defecte computer of laptop ontkoppelen en naar de computer winkel brengen waar ze deze computer of laptop vaak wel een week kwijt waren. Groot nadeel hiervan is dat de klant zelf moet zeulen met de computer en/of laptop en daarbij is de klant de computer en/of laptop voor een lange tijd kwijt(en dat vaak tegen hoge uurtarieven). Het voordeel van EenvoudPc is dat er bij de klant langs wordt gegaan en dat de klant precies mee kan kijken wat de computer monteur allemaal doet en daarbij kunnen er ter plekke antwoorden worden gegeven op alle vragen die de klant kan hebben.

Overal in Nederland computerhulp aan huis? Natuurlijk zijn er bedrijven die landelijk opereren, echter is dan vaak het probleem dat als klanten bellen dat ze dan in een lang keuzemenu terecht komen voordat ze een computer monteur aan de lijn krijgen om dan een afspraak in te kunnen plannen. Bij EenvoudPc zijn er geen wachttijden en kan er meteen een afspraak worden ingepland voor computerhulp, en daarbij heeft EenvoudPc het voordeel dat er gewerkt wordt met ruime openingstijden.

Als u hinder ondervindt met de laptop / computer / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 079-2033079 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Benthuizen en u hoeft bij ons geen abonnements- ofservicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen