Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Amsterdam

Een medewerkster van een call centre waar EenvoudPc eerst mee samenwerkte

Computerhulp Amsterdam

020-2614798

Zeer hoge score op Google Review. Bekijk hier onze waarderingen.

In Amsterdam biedt EenvoudPc meerdere computer reparaties en computer diensten aan bij klanten. Computer hulp aan huis of op kantoor is tegenwoordig niet meer weg te denken in bijna ieder huishouden. Meer dan 90 procent van alle huishoudens bezit een computer, laptop of een tablet (I-pad). Op kantoren kan gesteld worden dat de kans nagenoeg 100% is dat er een computer of laptop aanwezig is. Indien u denkt dat u computerhulp nodig hebt aan huis of op kantoor belt u direct 020-2614798 en waarschijnlijk is vandaag nog uw computer of laptop probleem verholpen.

Een Computer is nooit Probleemvrij

Een computer is nooit probleemvrij, na verloop van tijd raakt een computer hoe dan ook traag doordat programma’s veranderen en data (bijvoorbeeld foto’s en filmpjes) een hogere kwaliteit krijgen en een grotere opslag nodig hebben. Bij het opslaan van data zorgt de harde schijf van de computer dat bestanden te openen zijn via Windows. Deze bestanden worden opgeslagen op verschillende plekken op de harde schijf, hoe meer bestanden er worden opgeslagen op de harde schijf hoe langer het duurt voor de harde schijf om deze bestanden te openen op de computer.

Het is daarom raadzaam om computerhulp aan huis in te roepen en om door een professionele computer monteur de harde schijf te laten defragmenteren (defragmenteren optimaliseert de ordening van de gegevens op de harde schijf). Daarnaast kijkt de computermonteur dan tevens of alle programma’s up-to-date zijn en waar er zo nodig computer onderdelen aan vervanging toe zijn.

Voorkom het herstellen van data, neem een SSD schijf!

Gelukkig gaat de technologie zo snel dat er nu SSD (solid state drive) op de markt is. Deze heeft, in tegenstelling tot de gewone harde schijf, niet te maken met draaiende magnetische schijven (dat gemiddeld na zo’n 5 jaar intensief gebruik defect raakt), maar een techniek waar gegevens worden opgeslagen in een NAND flash geheugenchip net als het geheugenkaartje in de smartphone of fotocamera. Deze chip verwerkt de data veel sneller en gaat bovendien veel minder snel defect.

Onze klanten van EenvoudPc hoeven zelden te bellen om een SSD te laten herstellen. Echter bij de normale harde schijven doen mensen nog vaak een beroep op onze computer reparatie aan huis, om data terug te halen die door intensief gebruik moeilijk te traceren zijn. Verstandig is daarom om een externe harde schijf aan te schaffen om periodiek (ongeveer eens per week bij dagelijks computergebruik) een back-up te maken van waardevolle gegevens.

Hier is zojuist beschreven wat er hoe dan ook gebeurt na verloop van tijd als bij gebruik van de computer problemen gaan ontstaan bij het opslaan van data (foto’s, filmpjes, tekst). Door de verbeterende technologie worden klanten genoodzaakt om sterkere computers aan te schaffen. Wist u bijvoorbeeld dat bijna geen enkele computer gebouwd tot 2005 Windows 10 kan verdragen? De onderdelen van de computer zijn simpelweg te zwak om de sterkere software van tegenwoordig te kunnen verdragen.

Computerhulp aan huis in Amsterdam

Computer hulp aan huis wordt vaak ingeroepen om verouderde computers te vervangen en om de gegevens over te kunnen zetten van de oude computer naar de nieuwe computer. Dit geldt tevens voor laptops en tablets, deze technologie verandert minstens zo snel als bij de gewone desktop computer. Vaak kunnen wij bij de gewone computer een oplossing vinden door een sterkere videokaart of bijvoorbeeld om een tweede harde schijf erin te bouwen. Bij laptops en tablets is dit wat lastiger aangezien de meeste onderdelen vast zitten gesoldeerd aan het moederbord.

Naast de technologische veranderende problemen kunt u ook last krijgen van defecten aan onderdelen van de computer (hardware) of van de software van de computer (besturingssysteem). Met alle ontstane problemen rondom computers kunt u computer hulp aan huis inschakelen als u in Amsterdam woont, of omgeving, de computer zal worden hersteld door onze computer specialisten. Computer herstellen aan huis betekent meestal dat de computer bijvoorbeeld door een fout met de software een opschoonbeurt nodig heeft, de computer zelf is dan in orde maar een driver werkt niet goed om bepaalde programma’s aan te kunnen sturen. Een driver van de computer moet dan vaak even opnieuw worden geïnstalleerd, eerst de-installeren en vervolgens weer installeren om zo de printer weer goed te laten werken. Door de updates in Windows zijn dit soort herstelwerkzaamheden aan huis noodzakelijk. Als u enig probleem ondervindt met de software kunt u ook op computerhulp aan huis rekenen, ondanks dat er niet fysiek aan de computer gesleuteld hoeft te worden.

Software Problemen Oplossen

Standaard bij software problemen zullen we een hardware check doen van uw computer om te kijken of de hardware nog in goede staat is en of het nog een tijdje mee kan. Indien we merken dat de hardware aan het verouderen is en dat bijvoorbeeld de harde schijf tekenen van problemen geeft, stellen we u voor om bij ons een refurbished computer of laptop aan te schaffen.

Onze refurbished computers en laptops zijn uitermate geschikt voor de komende 5 jaar waarbij u voorlopig geen beroep hoeft te doen op computer reparatie aan huis, hooguit na één of twee jaar voor een Windows update.

Maak een afspraak voor Computerhulp aan huis!

In Amsterdam helpen we u graag als er computerhulp nodig is bij u thuis of op kantoor. Niets is zo vervelend als het hebben van een computer of laptop probleem en u heeft zo snel mogelijk hulp nodig. Bij EenvoudPc zijn we ons bewust van dit euvel, computers en laptops zijn niet meer weg te denken in ons dagelijkse Amsterdamse leven en als daar iets mee mis is dan moet dat snel en goed worden opgelost. Als u problemen heeft met de computer / laptop / iMac / Android tablet / iPad of andere elektronische apparaten in welke vorm dan ook (hardwarematig of softwarematig) belt u direct 020-2614798 van maandag tot en met zondag van 09.00-21.00 uur.

Als u belt komen wij vaak dezelfde dag bij u thuis of op kantoor tegen scherpe tarieven (45 euro per uur plus 15 euro voorrijkosten excl. BTW). Wij werken in de hele regio Amsterdam en u hoeft bij ons geen abonnements- of servicecontracten af te sluiten.

Klik hier om te begrijpen waarom wij het meest voordelig zijn

Waarom EenvoudPC?

  • Eenvoudig te bereiken via lokaal nummer
  • Direct prettig telefonisch contact met een computermonteur
  • Geen abonnementskosten of dure servicecontracten
  • Altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen
  • Open van maandag tot en met zondag van 09:00-21.00

Tarieven

  • €15,- voorrijkosten*
  • €45,- per uur*
  • Als we iets niet op kunnen lossen betaalt u enkel voorrijkosten

* alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

U betaalt geen servicekosten en bent niet gebonden aan een contract, klik om meer te lezen