Bel: 085-0656632, elke dag van 09.00 - 21.00
Dé specialist in computerreparatie | Bel 085-0656632 | info@eenvoudpc.nl
Elke dag bereikbaar

Van 09.00 – 21.00 uur op 085-0656632

Binnen 24 uur ter plaatse

Sinds 2006 en ook op feestdagen

Treubstraat 17, Voorschoten

open maandag-vrijdag van 10.00-18.00

Betaling achteraf

Als de klus is afgerond, per bank of contant

Voordelen

Voordelen EenvoudPC

Bij EenvoudPc vinden wij het belangrijk om u als klant zo goed en zo voordelig mogelijk te helpen met de beste service van échte professionals. Dat betekent onder andere dat u van onze diensten gebruik kan maken zonder dat u een onnodig abonnement hoeft af te sluiten.

Hieronder leest u waarom wij abonnementen onzin vinden

Goedkoper?

Het abonnement dat u bij veel andere bedrijven betaalt vormt een deel van de kosten die u betaalt. Op die manier kunnen dergelijke bedrijven het uurloon en de voorrijkosten lager houden en lijken ze goedkoper maar feitelijk bent u daardoor juist duurder uit. Want hoe vaak heeft u in de laatste paar jaar gebruik gemaakt van computerhulp? Zeker niet meerdere keren per jaar en hopelijk lang geleden. Het valt dus ook niet te verwachten dat u in de komende jaren dit vaak zal doen. Dus waar slaat een abonnement dan op? Juist, nergens op. Een systeem van periodiek terugkerende kosten is de meest beruchte manier voor bedrijven om geld bij klanten weg te halen en het in de eigen zak te steken, hoe mooi de praatjes ook zijn. Zelfs al bent u goed geholpen, dan is de kans groot dat u het abonnement vergeet op te zeggen. De kosten lijken op korte termijn laag, maar na een aantal jaar begint het aardig op te lopen en is de eerst zo goedkoop lijkende hulp helemaal niet meer zo goedkoop. 

Kwaliteit van service

Bedrijven die abonnementskosten rekenen hebben meestal baat bij het leveren van slechtere service want dan moeten ze vaker langskomen. Dat is waarschijnlijk ook waardoor zij goedkopere werknemers en bijvoorbeeld scholieren of studenten het werk kunnen laten doen. Het is namelijk niet erg als zij hun werk niet perfect doen. U zit aan het abonnement vast en denkt dan waarschijnlijk: “Ik heb nu toch al voor het abonnement betaald, laat ik toch maar weer gebruik maken van deze dienst, ook al is die niet ideaal.”

 

Een belangrijke afweging

U bent op zoek naar een goede, professionele én betaalbare oplossing. Maar we weten allemaal dat als iets écht goedkoop is, de kwaliteit vaak niet optimaal is. U kunt bijvoorbeeld uw buurjongen die goed met computers is vragen u te helpen voor een prikkie, maar dan bestaat de kans dat de problemen juist erger worden in plaats van kleiner. Daarnaast is de beste expert ook nooit de goedkoopste. Bij EenvoudPc zijn we ons bewust van dit dilemma. Daarom doen we er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden, terwijl we wel échte professionals hun werk goed kunnen laten doen.

Een betere en duurzame oplossing

Klanten die worden geholpen door EenvoudPc zijn niet alleen tevreden omdat ze supersnel geholpen zijn, maar nog meer omdat ze vervolgens jarenlang geen problemen meer hebben. Ten eerste heeft onze professional het probleem duurzaam opgelost, maar daarnaast legt hij of zij u ook uit hoe u dergelijke en andere problemen kunt voorkomen. Wij willen u voor eens en voor altijd helpen. Het liefst zien we u zelfs nooit meer terug, want dat betekent dat wij ons werk goed gedaan hebben en dat u geen problemen meer heeft.

 

Verstandige keuze

Hopelijk heeft u door het lezen van deze informatie het vertrouwen gekregen om te kiezen voor de juiste hulp. Daarvoor kunt in ieder geval bij ons terecht.